Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Ben Affleck jó pasi?
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 17:02
11/26 anonim válasza:
De jó ám. 👌
Szakállal és anélkül is. Nem rugdosnám ki az ágyamból. ...viszont ő már tuti megtenné 😆
12/26 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem az esetem, bár én sajnos elég válogatós vagyok, ha csak a külsőt nézzük...
26N
13/26 anonim válasza:
Nekem se tetszik, de elsősorban azért, mert összhatásában az arca sokban emlékeztet az apai ágú férfirokonságomra (bizonyos tagjaira). A saját genetikai rokonságát meg az ember automatikusan nem találja szexisnek.
15/26 A kérdező kommentje:
13-as, akkor miért választanak a lányok az apjukhoz hasonló párt?
2021. máj. 6. 19:45
17/26 anonim válasza:
Kérdező, sztem jobbára nem külsőre, hanem belsőre keresnek az apjukhoz hasonlót... mármint nem tudatosan, de azt a férfiképet szokta meg.
18/26 anonim válasza:
Valaha az volt..szétesett, szerintem alkoholista vagy csak depressziós..
19/26 anonim válasza:
Gyk-s csajok: Az átlagos kinézetű pasik simán találhatnak csajt, a csajok elvárásai nem nagyok külső terén.
Ugyanezen gyk-s csajok fele egy jól kinéző hírességről: Nem kéne.
Az oszt' igen. Páran nem tudtam, hova tudják még maxolni az álszentséget, de most megtudtam, hogy itt mindig lehet fokozni.
20/26 anonim válasza:
Szetintem nem akarod érteni..igen Ben A. helyes pasi nyilván attól is lett többek közt szépfiú sztár..De nem esek tőle hasra mert nem kell mert alkoholista..komolyan..nem. vonzó..ettől függetlenül Ben A. talál magának modell csajokat eleget, engem egyszerűen nem érdekel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!