Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Visszahúzódó, csöndesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó, csöndesebb lányok milyen fiúkat szeretik?

Figyelt kérdés
Hozzájuk hasonlót vagy az ellenkezőjét?
2021. máj. 5. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

40+ nő vagyok, introvertált. A jelenlegi párom, akivel eddig a legjobban érzem magam, amolyan kevert típus. Ha kell, pörög. Igaz, én is tudok pörgős és aktív lenni. Ha valahol vagyunk, magabiztos és igazi férfi mellettem. Viszont ő sem szereti az olyan programokat, ahol tömeg van, ahol hangzavar van, nem akar folyton vendégeket hívni, őt is azok töltik fel, ami engem, pl. olyan helyen túrázni, ahol szinte nem jár más, otthon összebújni és beszélgetni, olvasni órákig...., és megérti, ha egyedül akarok lenni akár pár napig is. Ha kell, rögtön nálam van, de ha arra van szükségem, magamra hagy.

Szóval szerintem nem az egyformaság a fontos, hanem hogy mennyire sikerül egymáshoz úgy alkalmazkodni, hogy az ne áldozat vagy lemondás legyen, hanem természetes és szeretettől vezérelt.

2021. máj. 5. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. válaszolóhoz hasonlóan az én párom is "kevert", általában elég könnyen barátkozik, a társaságban sokszor kerül a figyelem középpontjába, mert szeret viccelődni, ökörködni másokkal, de amúgy a szabadidejében itthon szeret lenni, bulizni még sose volt. 23L
2021. máj. 5. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első két válaszhoz. Nálunk is így van.
2021. máj. 6. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!