Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, csöndesebb lányok milyen fiúkat szeretik?
40+ nő vagyok, introvertált. A jelenlegi párom, akivel eddig a legjobban érzem magam, amolyan kevert típus. Ha kell, pörög. Igaz, én is tudok pörgős és aktív lenni. Ha valahol vagyunk, magabiztos és igazi férfi mellettem. Viszont ő sem szereti az olyan programokat, ahol tömeg van, ahol hangzavar van, nem akar folyton vendégeket hívni, őt is azok töltik fel, ami engem, pl. olyan helyen túrázni, ahol szinte nem jár más, otthon összebújni és beszélgetni, olvasni órákig...., és megérti, ha egyedül akarok lenni akár pár napig is. Ha kell, rögtön nálam van, de ha arra van szükségem, magamra hagy.
Szóval szerintem nem az egyformaság a fontos, hanem hogy mennyire sikerül egymáshoz úgy alkalmazkodni, hogy az ne áldozat vagy lemondás legyen, hanem természetes és szeretettől vezérelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!