Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy régebben meg ismertem egy férfit interneten keresztül ennek kb 3 éve,az első pár hét után megszakitotta a kapcsolatot amiről igazából én tehetek.Aztán azt hittem hogy soha többé nem fogunk már beszélni de egy év után rám irt amin meglepődtem és egyben örültem,aztán eltelt még pár hónap ugy hogy nem beszéltünk és ujbó meg keresett aminek szintén nagyon örültem.A lényeg hogy mindketten érzünk valamit egymás iránt és ő szeretne velem találkozni nagyon és én is vele de én párkapcsolatban vagyok amiről ő tud..Attol félek ha találkozunk akkor csak még erősebb lesz ez a vonzalom és ez a érzés és igazából szeretnék vele össze jönni mert jó pasi mindent értelemben de erre nagyon kicsi az esély de egyszer legalább szeretnénk találkozni.Tudom hogy fontos vagyok neki hiszen keres engem és érdeklődik irántam stb.muszály vele találkoznom vele legalább eggyetlen egyszer.Folyamatosan ő jár a fejemben.Volt valaki hasonló helyzetben?

2021. máj. 5. 18:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, mit csináljak."

" igazából szeretnék vele össze jönni"

Hát akkor szakíts a barátoddal, mondd meg neki, hogy mással szeretnél összejönni.

Mi ezen az, amit mástól kell megtudnod, és magadtól nem világos?

2021. máj. 5. 18:24
 2/17 anonim ***** válasza:

Nagyot fogsz koppanni és két szék között a pad alá esni. Ugyanis eldobod a már meglévő kapcsolatod, egy hol van pasi hol nincs, komolytalan kalandért, ahol egyértelműen érezhető és levágható, hogy csak maximum dugásra megy, elővesz a tartalékból, mikor nincs más nő a képben. A többi mind kábítás, ami láthatóan sikerült, mivel te már rajta kattogsz.

Bár mindentől függetlenül szakíts inkább a barátoddal, jobbat érdemel nálad.

2021. máj. 5. 18:52
 3/17 A kérdező kommentje:
Legalább csak egy találkozót szeretnénk, egy sima találkozót nem d@gás miatt akarunk találkozni. Csak szeretnénk élőben is látni egymást. Ha nagyon rosszul sikerül a tali akkor nyilván elengedtem őt, de amíg nem találkozunk addig nem tudom.
2021. máj. 5. 19:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Találkozz vele ha akarsz. De a párod tudjon róla.
2021. máj. 5. 19:32
 5/17 A kérdező kommentje:
Miért? Minden lépésemről be kell számolnom neki? Így is már kb engedély nélkül ki se tehetem a lábam. Úgy érzem magam mint egy börtönben.
2021. máj. 5. 19:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Csak sima egyszerű találkozó lesz nyilvános helyen.
2021. máj. 5. 19:43
 7/17 anonim ***** válasza:
Ezek szerint megvan az oka a féltékenykedésre. Épp találkozni készülsz egy exeddel, aki iránt érzel valamit, és ha jól sikerül elhagyod érte. Gondolom fordított esetben (persze nem a mostani pasiddal, mert nem szereted és nem tiszteled) fel lennél háborodva, hogy a párod találkozik egy nővel, aki iránt érez valamit, és ha jól sikerül a dolog akkor elhagy érte. :)
2021. máj. 5. 19:51
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem az exem akivel találkozom. Egyébként nem lennék felháborodva egyáltalán. Egyébként sem hagynám el a párom mivel nem tehetem meg.. Meg azzal a férfival nem valószínű hogy élőben is szimpatizálunk egymással de nyilván ez minden első találkozásnál benne van.
2021. máj. 5. 19:58
 9/17 anonim ***** válasza:
"Nem lennék felháborodva " aha ...persze. Magadat kábítod vagy minket ?
2021. máj. 5. 20:28
 10/17 A kérdező kommentje:
Én páromat már nem szeretem csak azért vagyok vele mert muszáj, sajnos nincs más választásom.
2021. máj. 5. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!