Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 25/L
Figyelt kérdés
Hali. Van egy "kapcsolatom",inkább úgy mondanám hogy alakul valami köztünk..de már csók is volt..meg nagyon sokat találkozunk,régóta ismerjük egymást..nagyon bejön a személyisége a pasinak..nagyon szeret engem..mindent megtenne értem stb...nem csak mondja,hanem bizonyítja is nekem..próbálom viszonozni ezt..de én nem vagyok szerelmes...vagyis próbálok az lenni de nagyon ronda pasi,cuki de nagyon ronda. Ezt nem csak én mondom,ez tényleg így van..mindenki mondja neki hogy ilyen kinézettel soha nem fog magának csajt találni. Kövér,csúnya stb..30 éves,de úgy néz ki mint egy 40 éves..nem tudom mit tegyek..a tesóm azt mondta ha össze jönnék vele akor mindenki azt mondaná ránk hogy olyanok vagyunk mint szépség és a szörnyeteg..azt mondta sokkal jobban kaphatnák,jo,de én nagyon szeretem,nem tudom azt mondani hogy szerelmes vagyok,de tényleg szeretem,de viszont a kinézete taszít nagyon..semmi más probléma nincs vele..félek azt mondani neki hogy ápolja magát jobban vagy ilyesmi,félek megharagszik..nem tudom mit tegyek..2021. máj. 3. 01:27
11/11 anonim válasza:
Nem tetszik, nem kívánod mégis miért akarsz vele összejönni? Nem is értem miért erőlteted ezt magadra. Attól hogy kedves és jófej valaki még nem kell vele kapcsolatba kerülni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!