Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen cselekedtem de kezdem bánni mit tehetnék?
Megismertem egy pasit és elkezdtünk egymás felé érzelmeket táplálni.
Neki van párja és én nem is akartam belekavarni, viszont elmondása szerint nem szereti úgy nem tudja hogy mit akar vele.
Beszélgetések után kiderült hogy nem tudja mi legyen most az életével, mert több problémája is van viszont nem boldog.
Akar engem de nem eléggé mert csak egy választás vagyok számára és még elég kevés ideje ismerjük egymást viszont arra kértem hogy előbb tisztázza le mit is akar a párjaval.
Még nem tudja ezért én döntöttem mert túl nagy jelenleg a távolság és a bizonytalanság miatt úgy gondolom hogy nem is fog dönteni.
Ezért elmondtam neki hogy fejezzük be ezt az egészet és soha többet ne beszéljünk.
Tudjuk hogy milyen érzelmeink vannak egymás felé, de lehet hogy csak egy fellángolás és várni akar.
Én meg nem akarom hogy ezzel csak az idő legyen húzva.
Viszont én az eddigiek alapján szeretnék vele komoly kapcsolatot.
Elmondása szerint ő is eltudna velem képzelni egy komoly kapcsolatot azok alapján ahogy eddig megismert.
Viszont a bizonytalansága miatt nem tudja hogy mit tegyen.
Mégis mit kellene tennem?
mindegyik ezt csinálja.
Sokan beleesnek ebbe a hibába, és persze mindenki azt hiszi magáról, hogy ő lesz a kivétel, nála minden máshogy alakul.
Ez csak időpocsékolás, és ahogy 1-es is írja csak szopás lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!