Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek elmondjam neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Igazából bugyuta dolog, de megismertem egy srácot, nagyon kedves és sokat beszélgetünk, sokat segít nekem lelkileg, mindig ír is nekem ami iszonyat jól esik. Eddig ritka volt, hogy bárki is megkeresett volna, vagy egyáltalán írt volna nekem.

Nagyon helyes, okos is szóval én elkezdtem érezni iránta dolgokat, csak az a baj, hogy 5 éves párkapcsolata van (bár nem tökéletes).

Viszont ez miatt kellemetlen az egész, és szerintetek elmondjam neki, hogy szeretem? :(

De most kilátásban van nekem külföld is, az is lehet hogy elköltözök de ennek csak 50% az esélye. Ha elmegyek, akkor mindenképp elmondjam neki, mielőtt elutazok? Ha maradok, akkor is elmondjam? Vagy csak zárjam magamba az érzésemet, és ne rondítsak bele ebbe az egészbe? :(

Nem szeretnék kavarni, csak úgy elmondanám őszintén, mit érzek :/

2021. ápr. 30. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Erre nem igazán van jó válasz. Én elmondanam de csak mert az sokkal rosszabb h mi lett volna ha...
2021. ápr. 30. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz, nehogy úgy járj, ahogy én. Adta a jeleket, aztán meghátrált feltartott kézzel...
2021. ápr. 30. 21:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most még azért kivárok, lehet hogy ezeket a jeleket èn képzelem be, bár túlzottan segítőkész szerintem ahhoz. Mármint vannak jó emberek, de Ő nagyon az velem :) De majd meglátjuk pár hét múlva
2021. máj. 1. 05:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, de nem volt kölcsönös.
2021. máj. 2. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( 2-es voltam
2021. máj. 2. 22:38
 6/9 A kérdező kommentje:

De megérte :) Mármint hát legalább megtudtam.

De azóta azért kevesebbet ír, gondolom emészti a dolgot.

2021. máj. 3. 07:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy.. épp zárja le az egészet veled
2021. máj. 3. 10:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, mert azóta tényleg nem keres. Nem gondoltam volna, hogy ennyire rosszat teszek ezzel :( Ha tudom, nem mondok semmit, és legalább a baráti viszony megmaradt volna
2021. máj. 3. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyik fél elkezd érezni valamit, az a baráti viszony már sose lesz olyan, mint volt. Tapasztalat.
2021. máj. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!