Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál alakul ki kötődés szex után?
Úgy olvasom, nőknél jobban, de kíváncsi lennék, hogy van-e itt olyan, akik jobban kezdtek kötődni szex után, vagy akkor alakult ki.
Szóval, hogy adott -e az első együttlét olyan élményt, hogy elmélyített valamit köztetek.
Kislány :) Tyű ez durva odaszólás volt. :)
Milyen szépen elírogatsz egymás után :)
Ühüm valószínűleg én vagyok :)
De írj még :)
Összesen annyit tudsz, hogy van valaki akivel nagy kémia van köztünk, együtt voltunk, jó volt, és rendes ember, de csak azért is itt pattogsz, hogy csak megdugni akart.
Érdekesnek tartom, hogy én lennék mentálisan beteg, miközben egy normális kérdést tettem fel, és még csak nem is magamra vonatkozóan hanem általánosságba véve, de nem ereszted el a témát, hogy engem csak megdug és annyi.
Szerinted ki szorul kezelésre? :)
Bizonyára kihasznált :) Ki sem tudnád fejteni, mire alapozod, egy szimpla kérdést tettem fel :)
Egyébiránt még mindig az életemben van, de köszi, hogy aggódsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!