Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel fogjam meg a pasit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel fogjam meg a pasit ha bevetettem már mindent? (szexi ruha, szex, flört, kedveskedés neki, főztem sütöttem neki) Mit hagytam ki? Szépen öltözöm, ízlésesen, stílusosan

Figyelt kérdés

#Férfi 30 #Nő 22
2021. ápr. 30. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Értelemmel, intelligenciával.
2021. ápr. 30. 16:29
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk nem kéne éreztetni vele hogy tapadsz mint a kutyakaki a cipőtalpra, mert beijed. Megtettél mindent, most hagyd rá hogy érezze magát férfinek és lépjen ő.
2021. ápr. 30. 16:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
lényeddel, létezéseddel, személyiségeddel.. bár ha ezekkel meg tudnád fogni, akkor ez a kérdés meg se született volna.
2021. ápr. 30. 16:38
 4/11 Savlekotő ***** válasza:
100%
Ha nem jössz be neki fejre is állhatsz..
2021. ápr. 30. 17:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele.
2021. ápr. 30. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Add fel. Nem jössz be neki.
2021. ápr. 30. 17:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet minden ferfit elcsabitani. Maximum akkor, ha olyasmi not keres, mint te vagy, csak meg nem dontotte el magaban, hogy bele akar-e menni kapcsolatba, vagy sem. Lathatoan nem veled tervez, szerintem feladhatod, ez a vonat nem elment, hanem sose erkezett meg.
2021. ápr. 30. 17:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon gyerekfejjel lehetsz még, ha azt gondolod, hogy egy szexi ruha miatt fogsz kelleni valakinek.

Felesleges erőlködni, mert amiket itt írtak, hogy lényeddel, intelligencia stb. nem fog összejönni. Ez már a megtartani szakasz.

Megfogni külsővel lehet. Nőként mondom, hogy akiknek eddig tetszettem, egy kinyúlt mackóban is ellenállhatatlanul dögösnek találtak. Szóval egy férfinek ha tetszel, egyből tetszel, nem tököl rajta hetekig és várja, hogy szép ruhát vegyél fel. Felmér és már meg is született a fejében, hogy akar -e többet

2021. ápr. 30. 18:09
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
Semmivel, ha nem jön össze, akkor nem jön össze. Ezt nem lehet erőltetni.
2021. ápr. 30. 19:01
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

3#+1

Csak a személyiség számít, ami neked nagyon hiányos.

2021. máj. 1. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!