Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy ne menjen el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne menjen el?

Figyelt kérdés

Régóta egy párt alkotunk, -kamaszkorunk óta együtt vagyunk. Köztünk már az óvodában is nagy volt a szerelem,-az az mindig annak a kislány haját húzom amelyik tetszik, és mindig az a kisfiú a büdös akiért odavagyok. Végül tizenévesen összejöttünk, most pedig lassan a 20-as éveink második felébe csapunk bele.

Tavalyelőtt megvolt az eljegyzés, idén agusztusban lenne az esküvő. Ami nem lesz megtartva,-mert lefogja fújni az egészet.

Az utóbbi időben elég sokat veszekszünk, gondolom rátesz a munkahely,és néhány anyagi nehézség amivel most nem számoltunk, a családokban lévő betegségek és miegymás. Néha talán egymáson vezetjük le a feszültséget. Megcsalásról szó sincs egyikünk részéről is, csak plafonon vannak az idegeink, és nincs türelmünk egymáshoz. Az elmúlt hónapokban ez miatt az együttlét is kevesebb lett, mert elunta hogy állandóan azt mondtam ne így, ne úgy, finomabban.. de most miért ilyen lagyma stb. Én sem tudtam élvezni,meg ő sem mert nem hagytam.. ez az én hibám.

Teljesen apróságon vesztünk most is össze,-én akadtam ki valamin,amin nem kellett volna, és több napon át veszekedtünk. Most azt mondja nem bírja, és összepakolta a cuccait, hazaköltözik, fizetés után. Én bocsánatot kértem, én rontottam el, de meg sem hallgat már, nem engedi átkaroljam, oda bújjak.

Ahogy itt fekszik mellettem éjszakánként, és én nem ölelhetem át, nem engedi megcsókoljam és hátat fordít és eltol magától, abba belehalok, és alig bírom ki ne sírjam el magam előtte.

Szeretem őt, nem akarom elmenjen.

Nem akarom lefújja a terveinket. Abszolút nem érez semmit se irántam már?

Mit tegyek?

27L

2021. ápr. 30. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot! Nem hiszem, hogy az apró problémán napokig kellene veszekedni, valami komoly baj van, ha idáig jutottatok. Kicsit mélyedj el magadban is, hogy nem lesz jobb -e nektek így..
2021. ápr. 30. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg igaz amit írsz,akkor elfog menni. Addig feszítetted a húrt ,amíg el nem pattant.

Majd a következőnél vond le a következtetést.

2021. ápr. 30. 17:04
 3/12 anonim ***** válasza:
49%

"...Végül tizenévesen összejöttünk, most pedig lassan a 20-as éveink második felébe csapunk bele."

"27L"

Pokolian éretlen vagy. Ez már abból is látszik, hogy 27 évesen L Lányként írsz alá, miközben lassan 30 éves nő vagy.

2021. ápr. 30. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

3 Hülye vagy. Én negyven leszek mégis lány vagyok. ...Ettől még nő is, de gondolom neked ez magas

Kérdező szép történet, de talán élesebb képet kapnánk, ha őszintébben írnál magadról. Mikbe kötsz bele, mi volt a vita?

Lehet évek óta döngölöd a földbe. Kioktatod szex közben, nem jó semmi. Kis dolgokért veszekszel, ettől mindenki menekül

2021. ápr. 30. 17:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Enélkül is szakított volna. Ez csak egy plusz jó kifogás, hogy végre szakitsatok. Nem akart elvenni és nem is fog. Valószínűleg már van neki más a láthatáron, még ha nem is történt semmi közöttük. Már rég nem szeret és ez volt az a pont, ahol végleg döntött hogy merre tovább.

Egyébként elég éretlen vagy egy kapcsolatra, nem hogy egy házasságra. Gondolj bele, ha el is vett volna feleségül, nem lettetek volna 1 évig házasok se és már váltatok volna.

Következő kapcsolatban már talán felnősz a feladathoz.

2021. ápr. 30. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Megmondom mi a baj a részéről. Nem élte ki magát,te vagy az egyetlen komoly kapcsolata. Kicsit problémás is vagy ahogy írtad. Fél hogy egy ilyen nő volt élete egyetlen kapcsolata.

Hazamegy hazamegy nem a világ vége. Onnan még vissza jöhet.

Mutasd meg neki még ott van,hogy mennyire szereted,akár a kedvenc kajája várja otthon akár.....ami eszébr juttatja,hogy te ismered igazán.

Kis külön töltött idő alatt hátha hiányozni fogsz. Még otthon van se könyörögj búslakodj,szedd rendbe magad kozmetikus fodrász nyári /tavaszi új ruhák....

2021. ápr. 30. 17:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyamatosan csak vitaztok, akkor nem ot veszited el, hanem a biztosnsagos kis eleted, amiben bar vannak zavarok, de azt el tudod viselni. Plane ha levezeted mason a feszkot. Te az elkepzelt eletedet szereted, nem azt ami most van. Kicsit jobban belegondolsz rajossz, hogy az allando vitak pont azt mutatjak, hogy egyaltalan nem mukodik a kapcsolatotok. Te nem, de o mar latja, hogy ez nem vezet sehova. Legalabbis mindenki egy kapcsolatot szeretne, ahol harmonikusan elnek egymas mellett, nem pedig allandoan egymasnak mennek, hogy kinek mikor van igaza, miert a masik a hibas stb. A leirasod alapjan te nem vagy valami rugalmas, rola nem tudjuk milyen, de altalaban elmondhato, hogy mindket felnel szukseg van egy nagyfoku rugalmassagra, toleranciara a masik irant, a dolgai irant, gondolatai irant. Ha te ennyire szogletas vagy, hogy kulonbozo dolgokban nem tudsz semennyit sem engedni, akkor keress olyat, aki ezzel egyutt tud elni. Vagy azert, mert o is ugy gondolja, vagy azert, mert szamara nem okoz problemat alkalmazkodni hozzad. A mostani baratodnak egeszen biztos mas az elkepzelese, mint neked. Ennek vege.
2021. ápr. 30. 17:54
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szögletes beállítottságú. Az évek alatt mindig minden gördülékeny volt közöttünk most pedig azokon akadunk meg amin eddig sosem.

Én elvesztettem a munkámat a vírus helyzetben. Az új munkahely meg amit találtam, nem akar alkalmiról bejelenteni állandósra, és kevesebb is a fizetésem. Bennem ez elég sok feszültséget kelt önmagában, én nem akarok a terhére lenni.

Nem tudom a szeretkezés miért nem működik,-tudom hogy idegesíti hogyha már nem kezdeményez, akkor kezdeményezek én, mert kívánom teljes mértékben, aztán meg elkezdek panaszkodni hogy fáj, és ne így,-ne úgy.

Nem tudom köze van-e ahhoz hogy hormonális gondok miatt féléve gyógyszeres kezelést kapok minden hónapban. A nem menszesszel eltöltött időnek kb a felét végig kell szedjem, és van hogy olyan alhasi görcsöm van éjjel hogy napokig fáj mindenem odalent.

Aztán azt érzem elmúlt, de nem tudom a hüvely minek fáj, mert behatolás nélkül nem érzem,ezért sem említem neki. Feszültebb vagyok, ő is az, valószinű már miattam, de az első hullámvölgynél elkellene hagyni? Az első olyan gondnál amit lekéne ülni megbeszélni?

Fáj, hogy nem engedi átkaroljam, hogy megsimogassam, hogy eltipor minden olyan lehetőséget ahol békülést tudnék kezdeményezni és 10.-kén már jön a fizetés. Nehéz ez így hogy egy ágyban alszunk, mégis úgy fekszik mellettem mint egy idegen.

Nem sírok, azaz próbálom nem mutatni de a falat tudnám kaparni. Nem akarom elmenjen. Családom előtt egyenlőre semmit nem mutat. Tegnapi nap folyamán se mutatta, amikor édesapámmal mentek nagymamámhoz mosógépet levinni és kihozni a régit. Ott még kaptam egy puszit is,-de gondolom csak azért mert furcsálták hogy csendes, de bevásárlás alatt, se hazajőve egy szót sem vált velem. Ha beszélek neki, már nem is válaszol.

Egy dolog történt éjjel, amit furcsálok. Felkeltem mosdóba, de szenvedek a fogammal, bedagadt a jobb oldalt az ínyem, majd csak jövőhét végére kaptam időpontot a fogászatra. Szerettem volna a konyhában gyógyszert bevenni , beszedtem aztán mentem is vissza aludni. Mikor beértem a szobába, mint aki kirobban az ágyból kel fel, és úgy néz rám mintha megöltem volna valakit. Annyit mondtam, hogy én vagyok csak, én zörgök, és lefeküdtem. Azt válaszolta csak hogy "azt hittem bajod van" és lefeküdt. Hajnalba valahogy összekeveredtünk, de amint felébredt külön is húzódott.

Tényleg nem érez már semmit?

2021. máj. 1. 07:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Én leszeretnék ülni ezt az egészet megbeszélni, hogy ne egymáson verjük le aznapi feszültséget, hogy próbáljunk a másikhoz megértőbbek lenni, és próbáljuk meg újra.. mi még sosem álltunk szakítás szélén, legalább adjon egy esélyt a kapcsolatunknak, ha kell teperek én, bocsánatot kérek én.. jobban szeretem a saját gőgömnél.
2021. máj. 1. 07:19
 10/12 anonim ***** válasza:
9es csak megfelelő időben. A jó vacsit továbbra is javaslom.
2021. máj. 1. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!