Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettél már bele kissé őrült nőbe?
Nem mentálisan, csak úgy a maga szétszórt módján.
Pl. késős, nem mindig tudja milyen nap van, szétszórt, furcsa világnézete van. Sokat dumál, vagy épp fordítva.
Beszél magában, vagy fordítva húzza fel a zokniját.
Felhív megkérdezni, szereted-e a vizilovakat, meg kb hasonlók.
Vagy csak a normális nőket lehet szeretni?
#3 hát, nálunk a kaborban mindenki beszél a vegyszerekhez, eszközökhöz. Én a virágaimhoz is szoktam 🤷♀️
Egyébként kellően infantilis, impulzív vagyok, és 5 éve párkapcsolatban, idén házasodunk. Ha a komoly témákat tudod kezelni, amikor szükséges, meg alapvetően értelmes vagy, akkor nem baj, ha picit zakkant is. (Legalábbis a fenti példák szintjén.)
Csak mert ismerek egy ilyen csajt. Nem tini már, de gyerekfejű, harmincas létére. De engem lenyűgöz :D
Jó a vízilovas furán hangzott, de baráti a viszonyunk és ő simán felhív hogy hogy telik a napom és a mondat közepén elmeséli miket látott aznap.
Kicsit bogaras, de én szeretem a különcöket
8 Ne törődj 1-es beszólásával. Nem méltatom én sem igazából hosszú válaszra azt, aki látaltanban idiótáz.
Biztos érdekesebb vagy, mint a normális felnőttek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!