Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is fél attól, hogy elveszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is fél attól, hogy elveszíti a párját, kapcsolatát?

Figyelt kérdés
40 felett vagyok már, egy éve vagyok a párommal, mindketten sok csalódás után végre olyan kapcsolatban vagyunk, amilyet akartunk, minden tökéletes, boldogok vagyunk, vigyázunk a kapcsolatra és egymásra. Néha viszont elgondolkozom, és olyan h.lye gondolataim vannak, nem akarom őt elveszíteni, de közben "kényszeres" sem akarok lenni, hogy jaj, nehogy valamit rosszul csináljak. Más is érzett már így? Hogy minden annyira jó, hogy szinte hihetetlen, és hogy ezt mindenáron meg akarod tartani? Aki volt más hasonló helyzetben, hogy tudta leállítani ezt az agyalást? Normális válaszokat köszönöm.
2021. ápr. 26. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem akarsz veszteni, akkor ne kezdj el játszani.
2021. ápr. 26. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Igen. En pl.pont ezért nem merek összeköltözni mert igy es most minden tökéletes nem akarom hogy elromoljon.
2021. ápr. 26. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Megteszek minden tőlem telhetőt hogy ne így legyen. hogy ez elég lesz e vagy sem, az már a másik félen múlik. Én csak a saját tetteimért, gondolataimért, cselekedeteimért tudom a felelősséget vállalni.
2021. ápr. 26. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkiben benne van a félsz, a ragaszkodás de azt gondolom ha el akar menni el kell engedni. Ha valakinek nem rád van szüksége örülj neki, hogy megszabadulsz tőle és esélyed van olyat találni aki megbecsül. Amúgy az agyalás normális. Nincs probléma és a női agy kooperálgat. Ez ilyen.
2021. ápr. 26. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:

2-es, akkor életetek végéig csak összejártok majd? Ez sem megoldás.

Kérdező, ne görcsölj. Az elején én is így voltam, mi is 40-esek vagyunk a párommal és öt éve ismerkedtünk meg. Három évig nem mertünk összeköltözni, aztán rájöttünk, hogy muszáj, mert örökké nem lehet "találkozgatni". Két éve élünk együtt és életünk egyik legjobb döntése volt. Mi is nagyon óvjuk a kapcsolatunkat, sokat figyelünk egymásra, sok közös programot csinálunk, rengeteget beszélgetünk, ölelkezünk ... stb. 😉

Csak a jó dolgokra koncentrálj, ne arra, hogy mitől félsz. Ha a jó dolgokat erősíted magatokban és a párod is ilyen, akkor kiegyensúlyozott és egyre erősebb kapcsolatotok lesz.

2021. ápr. 26. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2021. ápr. 27. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!