Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi értelme egy párkapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme egy párkapcsolatnak, hogyha a férfiak akármikor megcsalhatnak és sok esetben ez ki sem derül?

Figyelt kérdés
Gondolnak egyet, vágynak az újra, és már félre is lépnek. Lehetsz te akármilyen tökéletes kívül - belül, ha már unalmas vagy.. És ki sem lehet szűrni ismerkedéskor, hogy melyik férfi normális (ha van ilyen manapság egyáltalán) és melyik nem... N
2021. ápr. 26. 13:27
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Hat ja, meg amugy is jobban erzem magam szinglikent.
2021. ápr. 26. 15:04
 22/28 anonim ***** válasza:
91%
Olyannal probalj ismerkedni, aki tudatos a donteseiben. Ott nem lesz kerdes a huseg. Ellenben siman elhagy, ha ugy erzi mar nem azt kapja egy kapcsolatban, amit szeretne. Ez a resz meg leginkabb mar rajtad mulik. Ha osszejottetek, akkor mar lesz melletted egy csomo erv, ami nem felejtodik el kesobb sem.
2021. ápr. 26. 15:48
 23/28 anonim ***** válasza:
87%

Értem. Tehát nem akarsz javítani magadon, csak sajnálatot jöttél begyűjteni. :D Akkor van egy rossz hírem: Nem minden pasi ilyen, te magad is sokat tehetsz azért, hogy ne csaljanak meg. Jó alaposan járd körbe, milyen ember. Ezzel már sok link alakot ki tudsz szűrni.

Aztán meg egy jó szakember sem ártana, mert bizalom nélkül nincs kapcsolat.

2021. ápr. 26. 15:58
 24/28 A kérdező kommentje:
23 majd én tudom, hogy mihez akarok kezdeni, mivel ez az én életem. Érdekeltek a kérdésemmel kapcsolatban a válaszok és ennyi.
2021. ápr. 26. 16:27
 25/28 anonim ***** válasza:
86%
24-es, ok. Csináld. Ki tart vissza? Végülis te jöttél házhoz a pofonért, nemde?
2021. ápr. 26. 17:03
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Az okos nő/férfi, nem vesz észre mindent. Hidd el, sokszor jobb a boldog tudatlanság. Neked, a gyerekednek, szüleidnek,...
2021. ápr. 26. 17:23
 27/28 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy feltehetőleg veled van a gond.
2021. ápr. 26. 17:55
 28/28 anonim ***** válasza:
Primitiv vilaglatas. De orulok, hogy no letemre nem baszakszom ilyeneken. Amugy en is felre tudnek lepni, raadasul ez is egy opcio az univerzumban.
2021. ápr. 26. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!