Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szerelmi tragédiákról?
Figyelt kérdés
Tehát ahol mindkétfél szerelmes,de v milyen okból nem lehetnek együtt mert a szülők tiltják egymástól a párokat.2021. ápr. 26. 10:54
1/12 anonim válasza:
Majd elfelejtik egymást, kábé ez a véleményem...
2/12 anonim válasza:
Ha csak ennyi akadály lenne két ember között, nem lenne nagy a gond.
De ez nem ilyen egyszerű.
3/12 anonim válasza:
Én azt gondolom valakinél baromira lenn van az ingerküszöb, ha ezt tragédiának éli meg.
4/12 anonim válasza:
2 felnőtt ha együtt akar lenni, akkor megteremtik ennek a lehetőségét, és ebbe senki a világon nem tud beleszólni.
5/12 anonim válasza:
Ez a szulok tiltjak oket, max 18 eves korig elfogadhato indok. Utana mar csak akkor, ha "gyerek" otthon lakik, nem dolgozik, elkoltozni nem tud es apu-anyu nyomja penzzel...
6/12 anonim válasza:
"szülők tiltják egymástól a párokat."
Akkor itt az ideje felnőni végre.
7/12 anonim válasza:
A szülői tiltás az nem felnőtt párkapcsolati kategória, és nem is minősül tragédiának. Tragédiának azt nevezném, amikor mondjuk a pár egyik fele váratlanul meghal, vagy valami hasonló végleges dolog történik. Az persze szomorú. Ez, hogy a szülők tiltják őket egymástól... Hát most nem azért, engem is tiltottak sok mindentől kamaszkoromban, mégsem mondhatnám, hogy semmit sem éltem meg akkoriban. Aki akarja, az megtalálja a módját, aki meg nem, annak meg minden jó kifogás. Max ez a rész lehetne tragikus egy ilyen történetben, hogy aki elfogadja a kifogást, az nem is akarja igazán, a másik meg csak szenved, mert azt hiszi, a körülmények áldozata.
8/12 anonim válasza:
Engem tiltottak. 18 èvesen mindent a hátam mögött hagytam és mentem a szerelem után. Azóta ez már 7 éves kapcsolat, 3 eves házasság, amibe született egy kisfiunk aki 2 éves lesz már.
9/12 anonim válasza:
A szerelmet meg kell elni, es akkor el is mulik es ki lehet belole gyogyulni. A meg nem elt kolcsonos langolas nemcsak az atmeneti boldogsag elszalasztasa, de rogzodik, egy eleten at kisert a vonzalom. Kinzo.
10/12 anonim válasza:
A privátra annyit mondanék, hogy csak gratulálni tudok a feltételezéshez, de jósnak inkább ne menj :D Voltam szerelmes, nagyon is, csak épp értek olyan dolgok is az életben amik valóban tragédiának számítanak, így a Rómeó és Júlia féle tini drámákat képtelen vagyok annak sorolni. 3as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!