Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 10 eve kavarunk megszakitasokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 eve kavarunk megszakitasokkal. Mit akar ez jelenti?

Figyelt kérdés

Tenyleg nem ertem. 10 eve ismertem meg, kavartunk 1-2 evig, aztan szunet, megint. Megint szunet, es most ujra.

De sose jovunk ossze egyeb okokbol.

Ennyire hulye majmok vagyunk?

Mi celja ezzel?

En vagyok a no.

2021. ápr. 26. 10:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Vagy pont nincs neki kit dugnia, ezért jó a kérdező is. Csak nem kapcsolatra.

Amúgy, mi a szar az az egyéb ok? Gyanítom, ott a válasz is, így miért tőlünk kérdezed?

2021. ápr. 26. 14:28
 12/20 A kérdező kommentje:

Az egyik valaszolo megirta. Mert hulye vagyok.

Sztorizni csak pmbe!!

2021. ápr. 27. 16:58
 13/20 A kérdező kommentje:

Es 10 ev alatt nulla erzelem?

Felolem nyilvan volt mindig is.

Na de a ferfi felol?

2021. ápr. 28. 20:24
 14/20 anonim ***** válasza:
39%

Férfiak már csak ilyenek! (Tisztelet a kivételnek)

Ha többet akarsz, ne hagyd magad neki. Úgy talán lesz esélyed. Mástnem másikkal.

2021. ápr. 28. 23:55
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
Én sem értem a férfiakat ebből a szempontból. Hogy tudják érzelmek nélkül csinálni ezt? Én ha valakivel szexelek, akkor az az ember vonz, jó vele lenni, élvezem a dolgot, azért csinálom. Tehát, érzek. A pasik meg nem.. sosem fogom megérteni.
2021. ápr. 29. 19:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Mit akar ez jelenteni?

Pár hetente amikor kanos, szexre jó vagy, többet nem akar.

Célja szerintem egyértelmű: Ürítés, jobb valakivel szexelni, mint mindig otthon matyizni.

Hogyha te többet szeretnél, komoly kapcsolatra vágysz, miért hagyod, hogy csak ürítőtartálynak használjon, ráadásul neked nem is mindig jó? Neked mi a célod?

2021. ápr. 29. 22:24
 17/20 A kérdező kommentje:

Az en erzeseimet tudja! Anno elmondtam neki félrészegen. Az is nyilvanvalo hogyha egy helyen voltunk, pl egy bár, akaratunkon kivul is mindig egyutt leptunk le, es nem CSAK szexelni, hanem összebujva aludni is.

Legutobb(2,5 eve) ugy valtunk el egymastol hogy vén trottyok leszunk es egyutt majd akkor egyutt leszunk.

Vagy, ooszebujva, simogatva egymast csak beszelgettunk.

Ezert nem ertem.

Valahol tudom hogy csak szexet akar, de 10 even keresztul mennie kell ennek a hercehurcának?

2021. ápr. 29. 23:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Biztos szeret csajozni, nem akar lemondani arról, hogy másokkal is legyen, és nem tud egy nő mellett lehorgonyozni. Lehet hogy ez van mögötte. Veled jó neki, de mégsem vagy az a mindent elsöprő szerelem, aki miatt kitárt csak melletted.
2021. ápr. 30. 06:20
 19/20 anonim ***** válasza:
*kitart
2021. ápr. 30. 06:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Szereted, ezt ő tudja. Attól függetlenül is 10 éve, hogy ő felelősséget nem vállal érted. Ez neki baromi nagy húzóerő. Mindenkinek kell valaki, aki szereti. Én erre tippelek, hogy erről nem akar lemondani a szex mellett. Összebújásból, simogatásból egy nő könnyen azt hiszi, ez szerelem, de közel sem. Érzelem nélkül is jó megélni ezeket, persze jobb érzelemmel, de ha épp csak ez az alternatíva van, akkor már jobb, mint a semmi.

Ez szerintem egyoldalú dolog. Te beleadnál többet, ő pedig egyszerűen csak időnként kiveszi belőle, ami neki kell.

2021. ápr. 30. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!