Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a helyzetet a főnökömmel?
26 éves lány vagyok,dolgozom egy cégnél, kb. 1,5 éve. Pályakezdöként kerültem ide, a közvetlen főnököm férfi,az osztályvezetőnk pedig egy nő. A férfi főnökömmel az első hónapokban minden rendben volt, kedves, udvarias volt velem. Aztán egyre távolságtartóbb és bunkóbb lett, erre én is kicsit kimértebb lettem vele. Kb.egy éve tart az az állapot, hogy bunkó, szivat, a hátam mögött a kollégáimnál akar befeketíteni. Néhány hete leult velem beszélni erről, de nem javult a helyzet. Már a közös fönökünk elé vitte az ügyet, mondván a munkám rendben van, de a viselkedésem nem.
A kollégáim pedig elmondták, hogy ők kiszúrták, hogy az első néhány hónapban azért volt velem annyira kedves, mert megtetszettem neki. De mivel én nem viszonoztam (hozzáteszem, eszre sem vettem ezt), ezért elkezdett piszkálni. És 1,5 éve ezzel foglalkozik. Azt mo dják nem tudja megemészteni, hogy nem kellett nekem az elején. Rajta kìvül amúgy mindenkivel jó a kapcsolatom, szeretnek a kollegák. Ő azt sem nézi jó szemmel, hogy másokkal jóban vagyok. Még a nőkkel sem. Ha pedig meglát beszélni egy férfi kollégával, akkor úgy néz rám, hogy majd megöl a tekintetével. Az egyik női kollégámat meg pl.arra kérte, hogy tudja meg tőlem, hogy miért haragszom rá...es ami a poén: a barátnője is a cégnél dolgozik, csak másik részlegen.
Aha. Szoval csak körülötted forog a főni feje... aha...
Ha tenyleg igaz, hr, nagyfőnök, ezt mind elmondani, és ők majd megoldják az ügyet..
A négyszemköztin olyanokat mondott, hogy én régen, az elején sokkal nyitottabb, beszedesebb voltam vele.
De szerinte megváltoztam, mert nem ilyen vagyok az ő irányába. Meg olyan szerintem semmiségek,hogy pl. hogy szólok bele a telefonba, ha adja a feladatot, de közben keresik öt, akkor én olyankor kinézek az ablakon...nem vicc, ilyen szintű dolgokat kifogásol.
Ha kedves leszel vele meg fog dugni... -.-
Sajnos ezt csak úgy tudod lerendezni, ha szólsz feletesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!