Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 36 éves férfinak mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 36 éves férfinak mi tetszhet egy 21 éves lányban?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az a kérdés, a 21 éves lánynak mi tetszhet egy 35 éves férfiban?
2021. ápr. 23. 16:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem tetszik az is, hogy idősebb nálam, valós problémái vannak, és meg is tudja őket oldani..meg alapjában az amilyen ember. És kinézetre is tetszik.🙂

2021. ápr. 23. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Jézus, te hogy képzelsz el egy 35 éves férfit? Most nyilván átlag feletti férfira gondolj, ne sörhasú Józsira.
2021. ápr. 23. 16:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Történetesen olyan 30, 31, 32, 33 évessel is találkoztam, aki olyan értékrenddel és intelligenciával rendelkezik, hogy hosszú távra nem tud magának nőt szerezni, vagy tudott, és elvette, de attól függetlenül megcsalná, amint adódna(vagy lehet adódik is) rá lehetőség. Olyat is ismerek, aki a saját gyerekével nem törődik, mert elvált az asszonytól...és sokféle defektes embert. A felelősségteljesség, a komolyság nem garantált a korral, és ez persze emberfüggő is...mindenesetre normális felnőtt ember, és látva a példákat amiket felhoztam, ezt becsülöm is benne
2021. ápr. 23. 17:03
 15/15 anonim ***** válasza:
42%
14. A 11-esre válaszoltam. Akik ilyeneket kérdeznek jellemzően a 35 évesek legalját képzelik el mondjuk és arra teszik fel ezeket az okos költői kérdéseket.
2021. ápr. 23. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!