Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok egy ilyen férfihez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy ilyen férfihez?

Figyelt kérdés
35 éves, 178 cm magas 140-150 kg közötti. Home Office-ban dolgozik, kimozdulni nem szeret. Nagyon lusta, keveset mozog. Emelett barátságos, jó kedèlyű és kedves.
2021. ápr. 20. 10:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Az ilyen mennyiségű túlsúly számomra nem vonzó. Biztosan van, akinek bejönne, de az a valaki nem én vagyok.

2021. ápr. 20. 10:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

De miből állna ez a kapcsolat?

Elmész hozzá, beszélgette, jópofiztok, egy jó dugás, és mehetsz a barátnőddel moziba, koncertre, kirándulni?

Nem azért, de erre én is tök alkalmas vagyok, 60F, 55 kg, kerekesszék, jópofa, barátságos, társasági lény.

2021. ápr. 20. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is szeretek itthon lenni, de azért alkalmanként jó elmenni ide-oda. Emellett engem zavarna, hogy ennyire túlsúlyos és nem tesz ellene semmit. Ilyen súllyal nem engedheti meg magának az ember, hogy legalább egészségügyi okból ne járjon el otthonról.
2021. ápr. 20. 12:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem nagyon jár el majdnem mindent rendel, és neten intèz. Mondjuk ennyire nem néz ki soknak, ő mondta el, hogy ennyi kg. Én kevesebbre gondoltam.
2021. ápr. 20. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát neked kell eldönteni, engem zavarna, hogy otthon rohadnánk állandóan mert sehova nem lehet vele menni.
2021. ápr. 20. 12:57
 16/17 anonim ***** válasza:
22%

Csodálkozom, hogy ilyen igénytelen mangalicának honnan van önbizalma, hogy kikezdjen akármilyen nővel?

Mire?!

Vicc kategória.

2021. ápr. 20. 15:19
 17/17 anonim ***** válasza:
#16: értem, miért írod ezt, de hidd el, saját magaddal szúrsz ki, ha az efféle eseteket személyes sértésnek veszed. Fogalmazzunk úgy, hogy egy adott személynél egyszer mindenkinek joga van bepróbálkozni. A gond akkor van, ha az elutasítást nem hajlandó tudomásul venni.
2021. ápr. 20. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!