Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nőknél is van olyan, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél is van olyan, ha meglátnak egy jó pasit, akkor eszükbe jut, hogy de jó lenne vele szexelni? Vagy csak a pasik agya működik így?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 09:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9-es ha a gondolat is csalás, akkor meg merem kockáztatni, hogy a férfiak 90% igen, csal. Ne hibáztass minket, mert ez tulajdonképpen egy állati ösztön. (minél több utód nemzése, változatos génekkel) Ebből a 90%-ból az emberség miatt is jön le még, akik valóban megteszik. De a férfiak többsége nem érzelmi alapon csal meg. Ellentétben a nőkkel.
2021. ápr. 20. 11:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én meg szoktam nézni a pasikat. Ábrándozni róla vagy elképzelni a szexet velük általában csak a 2. 3. találkozás után szoktam.

23 N

2021. ápr. 20. 12:12
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
11-es, tehat egy allat vagy, es az olyat, mint civilizacio, meg hirbol sem ismered? Meg jo, hogy az osztoneid nem arra sarkallnak, hogy azonnal a lakas kozepebe vegezd a dolgod es elmesz a wc-ig. Kicsivel lehetne tobb tudatossag benned, ha mar az emberek koze tartozol, vagy embernek vallod magad.
2021. ápr. 20. 12:18
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
#13 gondolom, azért te is érzed, hogy a futó gondolat meg a szoba közepéree szarás között van egy "kis" különbség.
2021. ápr. 20. 12:25
 15/17 A kérdező kommentje:
13-as a kutyám is az udvar egy bizonyos sarkára megy el kaksizni, szóval az nem állati ösztön, h bárhova WC-zek. Az emberek nagy százaléka meg nem tudatos. Ide lehetne sorolni a kövérséget is. Az evés is állati ösztön. Ha látod, h kövér vagy, akkor fogd vissza a kaját. Ennyi.
2021. ápr. 20. 12:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Csajok... Azért nem kell így a férfiaknak esni. Ez csak egy egyszerű kérdés volt. Ha ti nem néztek meg másokat, akkor ez van. De emiatt felesleges perverz állatoknak tartani a férfiakat.

Ezek csak vágyak. Egy pillanatra megnéznek az utcán más nőket is, elfantázuálgatnak tóluk, de ennyi.

A kérdés arra irányult, hogy mi nők is csináljuk-e.

12-es voltam.

2021. ápr. 20. 12:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi 16-os a férfiak nevében is :)
2021. ápr. 20. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!