Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pártalálás nagyrészben a szerencsén múlik?
Figyelt kérdés
Hiába próbálok ismerkedni egy hozzám illő lányt sem találok. Már kezdem feladni, ha az élet is úgy akarja akkor majd talán összehoz vele.2021. ápr. 19. 21:59
1/8 anonim válasza:
Nálam sokat számít mit dolgozik a másik.Szeretem megnézni a képeit elsőnek a társkeresőn, utána a közösségi oldalakon.Hol járt már a világban, milyen utazásokra szokott elmenni.Ha már nála vagyok megnézem a lakását, vagy házát, autóját.
Utána alkotok összképet hogy érdemes vele hosszútávra tervezni, vagy összejárogatós kapcsolatnak jó lesz.26L
2/8 anonim válasza:
Szerintem a szerencse is közrejátszik valamelyest, főleg az elején ,amikor is mindkettőtöknek jókor kell lenni jó helyen.
3/8 anonim válasza:
Hosszú távon nem. Ha nem vonzod be a hozzád illőt, akkor valamit cipelsz a lelki batyudban, ami akadályoz a társra találásban.
4/8 anonim válasza:
Nem csak a szerencse. Persze most lehet mondani, nőként írom de tenni is kell érte. Nem csak vàrni a sült galambot és keseregni miatta.
5/8 anonim válasza:
MÉG nem találtál magadhoz illőt. Az milyen egyébként? Ha szembejönne honnan tudnád h ő az?
6/8 anonim válasza:
Leginkább a szerencsén és a kinézeten múlik.
7/8 anonim válasza:
Szerencse is, de készen is kell állni, hogy jókor legyél jó helyen és tudd is kezelni.
8/8 anonim válasza:
Igen, de csak azoknak, akik nem néznek ki túl jól és másik nem kevésbé érdeklődik irántuk. Nekik nagy szerencse kell, hogy egyáltalán akadjon valaki, aki esélyt ad nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!