Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mi az a 3 fő kűlső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi az a 3 fő kűlső tulajdonság ami fontos nektek egy pasiban?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 17:05
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
40%
Szürke-lilás hideg bőr, sötétkék körmök, fennakadt szemek, kicsit rothadó szag. Egyszóval halott. ♥♥♥
2021. ápr. 19. 18:29
 22/41 anonim ***** válasza:
75%

Nálam legyen magasabb

Ne legyen sovány, inkább kicsit macis

Szép szem... valahogy a szem mindig megfog

2021. ápr. 19. 18:32
 23/41 anonim ***** válasza:
75%

Legyen ápolt.

Ne legyen feminim.

Legyen szőrös a mellkasa.

2021. ápr. 19. 18:39
 24/41 anonim ***** válasza:
39%

#19: ezt nem kell igy tulbonyolitani, ami pirosban van (tehat 50%-nal kevesebb), az leszavazas, ami tobb, az fel. amikor a kommentem irtam, a legtobb valasz meg pirosban volt, azota felment zoldre.

ami azert is nevetseges, mert itt emberek a sajat szemelyes izlesuket irjak le, nem vita van, ahol egyetérteni vagy nem egyeterteni lehet a masikkal. ha nekem magas pasi kell, azzal ki es miert nem ert egyet?! ki szerint nem hasznos, kinek faj, hogy nekem ez az izlesem? olyan, mintha leirnam, higy nekem a zold a kedvenc szinem es kerdore vonnanak, hogy miert az?

nem mellesleg total hidegen hagy az altalad emlitett kerdes, en most itt errol beszelek. de igy megvan, ki esmilyen okbol szavazgat:D amit amugy leszarok, csak vicces

2021. ápr. 19. 18:58
 25/41 anonim ***** válasza:
40%

- Legyen ápolt és igényes. Tehat tiszta haj, köröm, ruha, fogak. Nem baj ha csálé, de tiszta legyen, plusz ne legyen lyukas stb.

- Legyen nálam magasabb. (160cm vagyok, tehát 160 < X+160 )

Alkat mindegy! Lehet mackós, vékony, izmos. Bármi.

- Megfelelő egzisztencia: Tehát normális autó, (nem, nem kell BMW/Audi es tarsai) normális lakhatási körülmények, (tehát 3X évesen ne anyukával élj), legyen normális állásod, végzettséged. (Nem, nem feltétlen diploma)

--

2021. ápr. 19. 20:50
 26/41 anonim ***** válasza:
42%

ARC! a legfontosabb

azon kívül férfias testalkat/kisugárzás és szép szem (kéktől elolvadok)

2021. ápr. 19. 21:02
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Akit érdekel csináltam egy egyszerű összesítést az előttem lévő 26 válasz alapján. Nem azt mondom a KSH jóváhagyta, de tanulságos:

sportos/erős/izmos alkat: 13

magas: 11

szép szem: 6

szép fogsor: 5

dús, szép, (akár hosszabb) haj: 4

szakáll, borosta: 3

szép kezek: 3

férfias arc: 2

intelligens tekintet: 2

vékony alkat: 2

sötét haj: 1

hosszú szempilla: 1

macis alkat: 1

És végül:

jóképű: 2 (Ez azért külön, mert gondolom amúgy mindenki úgy képzeli el, hogy jóképű + még az előbbi dolgok azon túl)

2021. ápr. 19. 21:31
 28/41 anonim ***** válasza:

1.Jóképű( Ha ez nincs, akkor a többi már mindegy is.)

2.Sportos, de nem túl izmos

3.175cm vagy több (Én 175 vagyok)

+Barna haj, kék szem(Ez a legoptimálisabb, de nem kizáró ok más kombináció sem, ha az 1.pontnak megfelel.)

2021. ápr. 20. 01:19
 29/41 anonim ***** válasza:
27 A leszavazásokból azt megtudtuk, hogy a gyakorin a legtöbb férfi ennek a felének se felel meg.:D
2021. ápr. 20. 09:46
 30/41 anonim ***** válasza:
Hű hát nálam elég változatos eddig a felhozatal, az összes eddigi barátom tök eltérően nézett ki. Inkább a belső tulajdonságokra megyek, ami talán a legfontosabb, az az őszinteség és az intelligencia, meg hogy legyenek céljai, amiket tőlem függetlenül meg akar valósítani.
2021. ápr. 20. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!