Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem nagyon elhagyta magát és nem is érdekli, mit tegyek?
Utóbbi időben 150kgra hízott,csak dolgozni jár be,de már 3ra otthon van és csak tvzik még alszik. Kapcsolatban is lusta,soha nem tervez semmit. Én most fogytam 30kg,mert mellette meghiztam (70kgra fogytam). De semmivel sem tudom rávenni hogy fogyjon. Még azzal sem,hogy ritkulnak az együtt létek,mert nem kívánom. De ha nem dugók vele addig baszogat... Elegem van. Csak egy puttyonynak érzem amibe kiveri magát....
N
Vess fel valami szexi célt, például ha tartja aznap a diétát akkor lesz szex.
Válogasd össze mit ehet és amit nem azt tüntesd el a háztartásból.
Ez a mély tisztelet egymás felé... ez már régen rossz ha csak vagytok egymás mellett, és néha muszájszex van. Elhiszem, hogy te nem kívánod őt így,hogy te igényes vagy és próbálsz adni magadra, de ha még csak fel sem fogja, hogy ez mennyire gáz, akkor tényleg el kell válni.
Viszont amilyen stílusban fogalmazol, nyelvtanilag meglehetősen helytelenül, még akár kamu is lehetsz.
Nyilvánvaló, hogy ez kapcsolat nem működik.
Az, hogy mennyit hízott, hogy néz ki, az az ő dolga, viszont az, hogy nem tudok közösen értelmesen időt eltölteni, az már problémás.
Az is poblémás, hogy nincs igénye semmit se csinálni otthon, nem foglalkozik veled, meg az is, hogy te meg kényszerszexelsz vele. Egyik se normális.
Tény, én se tudnék nagyon felizgulni egy pasira, aki csak otthon ül és tévézik és a kapcsolatba nem ad semmit és parancsra kell vele szexelni.
Az meg hogy hány kiló, hát az meg olyan, hogy ha őt nem zavarja, akkor igazából sok jogod neked ebbe nincs beleszólni. Ha már nem vonzódsz hozzá, akkor szerintem ezt meg lehet neki mondani első körben, de onnantól kezdve ez az ő döntése. Az meg a tiéd, hogy a fentiek ellenére kínlódsz mellette vagy nem.
Szexszel zsarolni valakit pedig baromi undorító dolog.
Semmit nem tudsz tenni mert a változást neki kell akarnia. Neki kell rájönnie, hogy egészségtelen állapotba került, neki kell érezni azt, hogy készen áll újrakezdeni, mert a tudatosabb, egészségesebb táplálkozás, mozgás, fogyás egy életre kell szóljon,és neki kell dönteni az életmódváltás mellett, kell hogy legyen saját motivációja, különben kudarcra van ítélve.
Ha folyton cseszteted, megalázod, akár mégjobban magába is fordulhat és bánatában is enni fog.
Amellett, hogy valóban jó lenne ha magához térne...elég undorítóan, tiszteletlenül beszélsz róla, minden érzelemtől mentesen, mintha nem is a férjed lenne.
Ha a helyében lennék, lefogynék, de előbb még elhagynálak, mert te őt nem szereted. Tudod a szerelem és tisztelet, megbecsülés nem kilók függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!