Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha valaki akkora nyomot hagyott bennem, hogy nem bírom elfelejteni évek múltán sem?

Figyelt kérdés

25/N vagyok. A sztori most lényegtelen, annyi, hogy a pasival nem jöttünk össze. Lehet, hogy évek múlva majd egyszer ha úgy adná az élet össze tudnánk, de jelenleg nem, és most nem fejteném ki, miért. Egyszer csak eltűnt az életemből, másik országba ment, és nem tudni mennyi időre.

A lényeg, hogy eltelt pár év, és csak rá gondolok. Egyszer írt, hogy szia, én meg kérdeztem, hogy külföldön van-e azóta, és arra már nem reagált. Nagyon szenvedek. Mindenről eszembe jut, pedig nem is voltunk úgy együtt, de én az első perctől vágyat éreztem a pasi iránt.

Sosem éreztem ilyet, és hiába ismerkedek emberekkel, nem tud senki sem érdekelni, pedig ADTAM ESÉLYT más pasiknak, de így nincs értelme.

Nem tudom mit tehetnék. Velem is történnek dolgok, de mindenhol rá gondolok akarva-akaratlanul. Vele is szoktam álmodni.

Ez már nem normális. Mit tehetnék?

2021. ápr. 18. 00:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Oszt minek írt hogy szia?

Ennyi, hogy szia?

Kedves gyerek

2021. ápr. 18. 01:20
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Ugy nehéz tanácsot adni hogy nem tudjuk hogy miért nem jöttetek össze. Magyaran okok ismerete nélkül nem tudunk objektiv tanácsot adni csak kombinálni. De őszintén nem akarok kombinálni de az az ember aki csak úgy eltűnik az nem is akar igazán és te is csak egy idealizált képbe vagy szerelmes igy okok ismerete nélkül. Igy csak tippelni tudunk pl. Van barátnője, családja, ghostingol és leszarja, hogy a másikat érzelmileg teljesen tönkreteszi mert képtelen utána kapcsolatra maximum csak idővel és stb és stb.

Kevés az info.

2021. ápr. 18. 06:35
 3/4 anonim ***** válasza:
22%

"ADTAM ESÉLYT"

Szimpatikus a csaj, ja...

2021. ápr. 18. 07:58
 4/4 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 18. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!