Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyiben változna meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben változna meg az életem ha lenne barátnőm?

Figyelt kérdés

Szomorú vagyok hogy sosem volt. De igazából nem is tudom milyen lenne az ha lenne barátnőm. De még is hiányzik, és nehezen bírom már az egyedüllétet.

Más fiatal akinek nem volt még kapcsolata, vagy évek óta egyedül van ti hogy bírjátok?

2021. ápr. 17. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Semmiben.

Lenne szex, (valószínűleg) és kevésbé lennél magányos, de ahányszor van nagyon jó, nagyon szuper alkalom, annyiszor van veszekedés vagy torzsalkodás is.

Folyamatos kompromisszumok jellemzik a kapcsolatot, ami egyenlő a saját akaratunk folyamatos elnyomásával.

Amíg nem volt kapcsolatom, azt hittem hogy szuper dolog. Nem az.

N

2021. ápr. 17. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Kevésbé lennél frusztrált, több önbizalmad lenne, jobban a társadalomba betagozódottabbnak és normálisnak éreznéd magad. Néha fizikailag is szeretve éreznéd magad. Csak ilyen apróságok. Persze az igaz, hogy a jóhoz is hozzá lehet szokni egy idő után, de a hiánya akkor is megviseli az embert, hogyha meglenne és egyszer hozzászokna.
2021. ápr. 17. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
1 szebb dolog van a nőknél az pedig a jövő hisz a jövő teli van potenciával ne aggódj azért amid sose volt ,inkább tegyél azért , hogy meglegyen mindened én 28 évesen vagyok szűz , de nem érdekel felejtsd el mid nincs koncentrálj arra amid van:)
2021. ápr. 17. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ, hogy milyen lenne a kapcsolat. Ha toxikus személlyel lennél, rosszabb lenne minden. Ha hozzád illővel, akkor jobb lenne minden.
2021. ápr. 17. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Rosszabb lenne.
2021. ápr. 17. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem valo mindenkinek kapcsolat. Az nem szokott eleg lenni, hogy vagysz ra. A kerdes, hogy mit teszel erte. Olyan vagy, mint az a focista, aki szeret focizni, de futni meg edzeni nem. Termeszetesen semmi nem lesz belole.
2021. ápr. 17. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!