Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy álljak bosszút? Akaratlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álljak bosszút? Akaratlanul lettem szerető....

Figyelt kérdés

Azóta természetesen már nem. De kiborít, hogy így át lettem verve.

Kidobtam én is és a másik nő is, most anyukájànàl lakik.

2021. ápr. 16. 09:21
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

20 Semmiféle zaklatás nem történt.

Ötleteket kértem de kb mindent írtak csak azt nem...

2021. ápr. 16. 10:12
 22/29 anonim ***** válasza:
61%
Sehogy, a bosszú nem édes a mondással ellentétben csak továb bántja a sebzett lelkedet. Törődj önmagaddal ezentúl, ha más nem tette meg.
2021. ápr. 16. 10:17
 23/29 anonim ***** válasza:
87%

Mi leírtuk a véleményünket, egybehangzóan.

Megértem, szar szituba keveredtél, nem tudhattad hogy mi is az igazság. Attól még a bosszú felesleges és butaság.

2021. ápr. 16. 10:21
 24/29 anonim ***** válasza:
74%

Odamész, fejbelövöd, viszontlátás. Mégis mit akarsz? Olyan vagy, mint egy 3 éves hülyegyerek, akinek elvették a játékát és most hisztizik, hogy ő is elveszi a másikét.

Át lettél verve, kiderült, mindenki megkapta a magáét a történetből. A probléma az, hogy te beleszrettél a pasiba, ezért nem vagy képes túltenni magad az egészen. Az nem tűnt fel, hogy szex van, de nem töltitek együtt az éjszakát?

2021. ápr. 16. 10:56
 25/29 A kérdező kommentje:

24 Töltöttünk együtt éjszakát így ez sem játszik. De mivel én másik varosban dolgozom, így nem sokat aludhattam ott mert onnan problémás a közlekedés.

Nem szerettem bele de attól még emberileg igenis sértő!!!!!kinek esne jól ez?

2021. ápr. 16. 10:58
 26/29 anonim ***** válasza:
92%
Senkinek. De a kicsinyes hiszti se jobb egy fokkal se...
2021. ápr. 16. 11:36
 27/29 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk te sem vagy normális, az már biztos. Magaddal cseszel ki a legjobban, hogy még mindig vele rabolod az idődet.
2021. ápr. 16. 15:08
 28/29 anonim ***** válasza:

Kérdező! Képzeld, engem teljesen tönkretett ideigleg egy pali, ő is egy csaló szélhámos...

Súlyos depresszió, és alvás zavarom is van tőle/miatta. Konkrétan bohócot csinált belőlem a roh@dék... Fél évig szórakozott velem.

És lehet hogy most furcsán hangzik amit írok majd, de örülj neki, neked egyáltalán van lehetőséged valami lelki revansra, vagy ilyesmi... Nekem nincsen, még a "bosszúra" sem, mert emberünk lelépett a világ másik végére... Ha gondolod írj privát üzenetben, együtt érzek veled... Neked meg van esélyed a revansra. Nekem már arra sincs.

2021. ápr. 16. 18:59
 29/29 anonim ***** válasza:
7%
Csinálj a képével, meg a telefonszámával egy profilt egy meleg ismerkedő oldalra 😜
2021. ápr. 16. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!