Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt végig csinálni,hogy minél kevesebb sérült legyen?
Igazából jó tanácsot nem tudok adni...
voltam hasonló helyzetben, a szívem után mentem, abból a kapcsolatból se lett semmi, de ha maradtam volna a régiben, magamat és az akkori páromat is tönkretettem volna. Van az a pont, amikor az ember a saját boldogságát kell válassza, és a párjának lehetőséget adni, hogy mással boldog lehessen.
Nagyon nehéz meglépni, de mérlegelni kell.
Itt, ilyen esetben mindenki sérülni fog, ez elkerülhetetlen, de mindenkinek jár az esély, hogy megtalálja a magához való társat :)
Teljesen átérzem amit írtál, kérdező. Bár én nem adtam lehetőséget teret engedni ennek az érzésnek a megélésére...Így a saját boldogságom áldoztam fel a férjemért. Megmaradt csak gondolatban az egész. Azóta is minden nap gondolok rá és arra, hogy mi lett volna. Ezt már sosem tudom meg.
De te még választhatsz. Csak rajtad áll, melyik úton haladsz tovább. Mivel már ti odáig eljutottatok, hogy szeretői státuszba vagytok, így azt mondom, hogy válj el, hogy a férjed is boldog lehessen egyszer egy olyan nő mellett, aki megbecsüli és szereti is.
Én ugyanilyen tipusú ember vagyok mint te.
Még ilyenkor is a másikat sajnálod de a te boldogságodat nem ronthatod el azzal, hogy benne maradsz egy számodra nem jó kapcsolatban.
Ha kilépsz a férjed is esélyt kap, hogy megtalálja azt akivel megint lesz szikra. Még ha az elején nehéz is lesz és fájni fog neki idővel lehet ő is sokkal boldogabb lesz majd mással.
Én is azt mondom mint az első, van az a pont mikor a magad boldogságát kell választanod.
de amugy miert sajnalod ennyire a ferjed, amikor neha ‘nem is koszon’, szex alig van, akkor se erdekled es amugyis.. ez egy szar hazassag. nem kell sajnalkozni, tul kell lepni, az elet ilyet. azt mrm ertem, eddig miert tengodtel egy ilyen bena hazassagban.
viszont szerintem azzal is szamolj, hogy ez lehet csak a kezdeti fellangolas ezzel az uj ferfival. ha osszekoltoztok stb, lehet, hogy evek mulva ez is ugyanolyan szar kapcsolatta alakul, mint a mostani es akkor 2 szek kozul a foldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!