Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt végig csinálni,hogy minél kevesebb sérült legyen?
Figyelt kérdés
A párommal 7 éve együtt vagyunk,abbol 5 éve házasságban.Soha nem csaltam meg,még csak eszembe sem jutott.Hűséges tipus vagyok,meg szerettem is nagyon.Viszont 4 éve dolgozok együtt a munkatàrsammal egy irodában.Ahogy megismerkedtünk,egy hullámhosszon voltunk.Mindig mindent elmeséltünk egymásnak,mindenen együtt nevettünk..Ő egy jóképű férfi,pár évvel idősebb nálam.Jelenleg vàlófélben.Kb 2 hónapja történt,hogy elismerte régóta nagyon szerelmes belém,és ez már-már fölemésztette,ezért szeretné ha tudnám.Tudni kell rola,hogy egy igazi úriember..rögtön mondta,hogy nem akar semmi féle nyomást gyakorolni rám,tisztában van vele,hogy férjnél vagyok,és szégyenli is magát az érzései végett.Na és akkor,nálam mintha egy függönyt húztak volna el...az én házasságom nem házasság.A férjem néha nem is köszön,mikor hazaérek.Sokat dolgozik...mindig ezzel a tudattal elfogadtam ezt az egész viselkedést,én sem értem...Szex is esetleg havonta egyszer van,az is csak rutinos...nem is volt soha az igazi részemről,mert önző az agyban,csak ő elégüljön ki...e melett zárkózott is minden téren.Persze van sok jó tulajdonsága is,valamilyen oka csak van,hogy eddig vele éltem.De,ez a vallomás hallatán,rájöttem,hogy igazából mindig is ő volt a társam,és igazából én is szerelmes vagyok belé...azota viszonyt folytatunk...életemben még ilyet nem éltem.Amikor csak hozzàmér, megcsókol miénk a világ...megáll az élet körülöttünk..eddig még ilyen jo szexet sem éltem meg.Egymásba vagyunk bolondulva!De,nekem itt a férjem...azota hajnalban kelek,altatót iszom...teljesen fölemészt ,hogy ilyet csinálok.El kell,hogy hagyjam őt,de belehasad a szivem,hogy valakit ennyire megbàntsak.Észre vette az elhidegülésemet,és most nagyon igyekszik...de engem már nem érdekel érzelmileg,sajnos.Hogyan mondjam el neki ,hogy el akarom hagyni?az igaszsàg az,hogy mérhetetlenül sajnálom,rossz embernek érzem magam.De ha lemondok a másikról,akkor saját magamról is lemondhatok.Volt már valaki hasonlo helyzetben?2020. dec. 29. 23:57
11/11 A kérdező kommentje:
Ha valaki kivancsi lenne mi történt...áprilisban elhagytam a férjemet,júliusban elvàltunk.Életem legnehezebb időszaka volt,viszont a szerelmem végig mellettem volt.Szeptemberben összeköltöztünk,jelenleg 4 hónapos terhes vagyok és boldogabb mint valaha.Jól döntöttem.
2022. febr. 9. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!