Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiú barát esetén más lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú barát esetén más lánynál is van ilyen?

Figyelt kérdés
Mikor találkozunk, akkor még csinosabb szeretnék lenni mint általában és szeretem ha érzem hogy megnéz. A kapcsolat csak baráti

2021. ápr. 15. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Miert akarsz neki tetszelegni, ha csak baratok vagytok?
2021. ápr. 15. 23:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom :D ez a kérdés, ösztönösen jön hogy tetszelegjek neki
2021. ápr. 15. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
61%

Hat figyelj voltak nekem is fiu barataim, nem is keves de sose akartam nekik tetszeni🤷🏻‍♀️

Neked meg "simogatja" az egod ha latod hogy bejon neki amit lat ez a noi hiusag

2021. ápr. 15. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak fiú barátaim, de sose akarok nekik tetszelegni. Ha velük találkozom, akkor öltözöm a leglazábban, szinte fiúsan. Nem véletlenül.
2021. ápr. 16. 00:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez, mint a 4-es. Ha a fiú barátaimmal találkozom még az átlagosnál is lazábban öltözködöm; macinaci, összefogom a hajam azt csá :D Nem akarok nekik tetszeni, mert csak barátok vagyunk.
2021. ápr. 16. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!