Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok egy olyan fiúról akinek 24 évesen még nem volt barátnője?

Figyelt kérdés

Nekem még semmi közöm nem volt a lányokhoz.

Azon gondolkodom hogy ha esetleg pár éven belül lenne barátnőm akkor is zavara az hogy nem kezdtem időben, és sokat voltam emiatt szomorú.

2021. ápr. 14. 07:09
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Ne ostromold magad felesleges kérdésekkel, ha kapcsolatra vágysz, tegyél érte! Lesz akit zavar, lesz akit nem, ugyanakkor senkire nincs ráírva, hogy volt már párkapcsolata.
2021. ápr. 14. 07:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elkésve.
2021. ápr. 14. 08:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem jobban tetszenek az ilyen fiúk, ha lenne választási lehetőségem. Minden bizonnyal igyekeznék neki a legszebb élményeket adni neki.
2021. ápr. 15. 00:30
 4/6 anonim válasza:
Őszinte leszek veled. Én 17 éves vagyok, és úgy érzem levagxok maradva a társaimtól mert még nem volt palihoz közöm. Szerintem nincs azzal haj ha még nem volt barátnőd, de húzz bele, mert már tényleg idehe lenne (ha nem is megállapodni, de belevágni mindenképp) ismerkedj randi oldalakon, esetleg menj el moziba, bárhová igazából, rokonokat kérdezd meg nem ismernek-e valami szép lányt akinek rendben az értékrendje és nincs senkije.. Tehát próbálj meg tenni érte hogy legyen valaki az életedben ha engem kérdezel:)
2021. ápr. 15. 10:11
 5/6 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi a helyesírási hibákért, órám van épp 😂
2021. ápr. 15. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Hogy nagyon zárkòzott, nincs önbizalma, nem mer vagy nem akar csajozni mert annyira magának való...

Ismerek egy 22 éves fiút akinek szintén nem sok köze van a lányokhoz... pedig nagyon helyes. De ő valami iszonyatos rondaságnak látja magát és semmi önbizalma. A dicséreteim zavarba hozták őt, erősen. Lehet megijedt tőlem akkor de legalábbis annyira zavarban lett, hogy iszonyatos sebességgel kezdett el hirtelen dolgozni akkor, pedig nem az erőssége a gyorsaság. :D

Meg ismerek 28 évest is akinek szintén nem sok köze volt eddig a lányokhoz, de nála az okokat nem tudom. Vele nem beszélgettem ilyenekről, hogy miért nem sikerült, pedig vele sincs gond külsőre. Vagy mindig mellé nyúlt de annyira ő sem csajozott. Nem tudunk róla, hogy akár 1 is lett volna neki.

2021. jún. 16. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!