Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29-30 éves nő tényleg már csak olyan férfit találhat aki elvált, gyereke van stb?
Tippelek!
Legyen magas, kisportolt, 20+ centis kárszeggel, havi 500+-al, lakással és kocsival, ugye?
Na, miért is választana téged egy ilyen pasi, mikor REENNGGGGEEEEEETEGGGGGGGGGGG másik nő van még?
Hát, nem tudom, hol keresgélsz, de engem még úgy is betalálnak független, korombeli, egész jó kiállású férfiak, hogy 5 éve kapcsolatban élek, és folyamatosan elhajtom őket. Ha nem is minden héten, de havonta 1-2 alkalommal. Ha aktívabb vagyok akár online, akár kinti kondiparkokban (ha már mondtad, hogy te is sportos vagy), akkor ez még gyakoribb. Férfi barátaim között is akad szingli, akik teljesen megfelelnek a leírásodnak.
Vagy nem vagy elég nyitott, barátságos, vagy nem jársz sehova, ahol lehet ismerkedni, se a való életben, se online, vagy olyan rossz a kisugárzásod/kiállásod, hogy hiába a jó "alapanyag", esetleg annyira válogatós vagy, hogy senki nem megy át az elvárásaid listáján. De jó hír, hogy mindegyiken tudsz változtatni. Nézd át reálisabban a helyzetedet (mert abból, amit ide leírtál nem sokat lehet mondani), és javíts rajta.
Szia!
Ha pesti vagy, akkor tudok valakit, aki passzolna hozzád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!