Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 29-30 éves nő tényleg már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29-30 éves nő tényleg már csak olyan férfit találhat aki elvált, gyereke van stb?

Figyelt kérdés
30 leszek,lassan 10 éves munkaviszonnyal,jól keresek. Kreatív vagyok, igényes, szép és jó alakú. Imádok olvasni stb. Mindenem megvan önerőből... Valami vagyis valaki mégis hiányzik. Egy társ. De azt veszem észre,a korom beliek foglaltak, házasok, elváltak,gyerek stb. Azért az illető férfi legyen picivel idősebb. (32-35). Volt már olyan kapcsolatom,ahol az exfeleség pokollá tette az életünket. Vége is lett kettőnk között. Olyat szeretnék,akivel rengeteg közös élményünk lehet együtt pár év alatt,akivel közösen építhetjük az életünket, családot tervezgethetünk. De kezdek lemondani erről... Nem vagyok rossz nő, sőt! De mégsem találom azt a bizonyos férfit! ☹️ Ki mennyi egyedüllét után találta meg a párját? Hány évesen?
2021. ápr. 13. 21:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%

Tippelek!

Legyen magas, kisportolt, 20+ centis kárszeggel, havi 500+-al, lakással és kocsival, ugye?

Na, miért is választana téged egy ilyen pasi, mikor REENNGGGGEEEEEETEGGGGGGGGGGG másik nő van még?

2021. ápr. 13. 23:16
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak olyat, viszont egyre nehezebb lesz az idő múlásával... Esélyes a macskás nő style... Bocs.
2021. ápr. 14. 04:12
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

Hát, nem tudom, hol keresgélsz, de engem még úgy is betalálnak független, korombeli, egész jó kiállású férfiak, hogy 5 éve kapcsolatban élek, és folyamatosan elhajtom őket. Ha nem is minden héten, de havonta 1-2 alkalommal. Ha aktívabb vagyok akár online, akár kinti kondiparkokban (ha már mondtad, hogy te is sportos vagy), akkor ez még gyakoribb. Férfi barátaim között is akad szingli, akik teljesen megfelelnek a leírásodnak.

Vagy nem vagy elég nyitott, barátságos, vagy nem jársz sehova, ahol lehet ismerkedni, se a való életben, se online, vagy olyan rossz a kisugárzásod/kiállásod, hogy hiába a jó "alapanyag", esetleg annyira válogatós vagy, hogy senki nem megy át az elvárásaid listáján. De jó hír, hogy mindegyiken tudsz változtatni. Nézd át reálisabban a helyzetedet (mert abból, amit ide leírtál nem sokat lehet mondani), és javíts rajta.

2021. ápr. 14. 07:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia, 43 éves elvált anyuka vagyok és én inkább elvált apukát kerestem volna, de pár hónap társkeresőzés szomorú tapasztalata, hogy alig egy-kettő írt rám, velük meg nem passzoltunk. A rám írók többsége gyerektelen férfi 25-55 között. A fiatalabbak nyilván inkább szex reményében, de azért volt olyan, akin lehetett érzeni, hogy kapcsolatot keresne.
2021. ápr. 14. 08:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is 43 éves elvált anyuka vagyok, nemrég kezdtem társkeresőzni. Ledöbbentem, hogy a rámíró férfiak kb 80 %-a fiatalabb nálam és gyermektelen (19 éves idáig a negatív csúcstartó...), mégha sokan tényleg csak szexet keresnek is. Pedig én csak egy átlagos, 40-50 közötti férfit keresnék komolyabb párkapcsolatra.
2021. ápr. 14. 08:33
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
#15: felejtsd el. Egy negyvenes pasi vagy kretén ha még nem volt sose nője, vagy elvált és éppen rohadtul ki akarja élni magát és csak szexet akar, vagy épp asszony mellett kalandozik...
2021. ápr. 14. 09:18
 17/19 A kérdező kommentje:
Na már bocsánat! Folyamatosan betalálnak a férfiak,de nekem nem olyan egyszerű,hogy "jóvanez" majd lesz valahogy. Olyan férfit szeretnék,aki szeret kirándulni, túrázni,utazni,mint én! Sosem szerettem a gyúrós férfiakat. Volt párom,akivel 5 évig éltem együtt, átlagos testalkatú, átlagos magasságú intelligens férfi volt. Aki gyúrós,szétedzett pasit szeretne,hajrá! Ő dolga. Megkörnyékezett már ilyen stílusú férfi is,de abszolút nem jön be! Nem éreznêm magam jól mellette. 500+ fizu? Ház és autó? Elmondanám,hogy nőként,10 éves munkaviszonnyal elértem,hogy majdnem ennyit keresek... És igen,van saját lakásom,és egy igazán jónak mondható autóm! Ja!!! Annyi,hogy az illetőt majd azért ne én tartsam el,hanem legyen neki is munkája. Szerintem nem nagy elvárás!
2021. ápr. 14. 11:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha pesti vagy, akkor tudok valakit, aki passzolna hozzád. :)

2021. ápr. 14. 12:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Elárulod a korod és, hogy miért idősebbet keresel? :)
2021. ápr. 14. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!