Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29-30 éves nő tényleg már csak olyan férfit találhat aki elvált, gyereke van stb?
Figyelt kérdés
30 leszek,lassan 10 éves munkaviszonnyal,jól keresek. Kreatív vagyok, igényes, szép és jó alakú. Imádok olvasni stb. Mindenem megvan önerőből... Valami vagyis valaki mégis hiányzik. Egy társ. De azt veszem észre,a korom beliek foglaltak, házasok, elváltak,gyerek stb. Azért az illető férfi legyen picivel idősebb. (32-35). Volt már olyan kapcsolatom,ahol az exfeleség pokollá tette az életünket. Vége is lett kettőnk között. Olyat szeretnék,akivel rengeteg közös élményünk lehet együtt pár év alatt,akivel közösen építhetjük az életünket, családot tervezgethetünk. De kezdek lemondani erről... Nem vagyok rossz nő, sőt! De mégsem találom azt a bizonyos férfit! ☹️ Ki mennyi egyedüllét után találta meg a párját? Hány évesen?2021. ápr. 13. 21:51
1/19 anonim válasza:
31 éves férfiként kikérem magamnak. :D Nem tudom hol keresgélsz...
2/19 A kérdező kommentje:
Annyi elvárásom van,hogy legyen hobbija, hasonló érdeklődési köre. Sportos legyen... Imádok túrázni és kirándulni. Azért ezekben hasonlítsunk már! Legyen igazi férfi.
2021. ápr. 13. 21:58
3/19 anonim válasza:
Biztos van gyerektelen szingli 30 éves nő :D
4/19 anonim válasza:
39 éves férfi vagyok és tavaly találtam meg a párom. Előtte is volt jónéhány barátnőm, de a mostanival tudom elképzelni a családalapítást.
5/19 anonim válasza:
Szerintem azért vagyunk még páran akinek se gyerek se volt feleség nincs.
Picivel ugyan de idősebb is vagyok 31 :)
6/19 A kérdező kommentje:
Így van! Gyermektelen, szingli,teljesen egyedülálló nő vagyok.
2021. ápr. 13. 22:05
8/19 anonim válasza:
27 vagyok. 2-3 évvel ezelőtt -is- előszeretettel talált be az elvált, gyerekkel rendelkező 40-es korosztály. Elkeseredtem :((
9/19 anonim válasza:
Van 24 éves szűz fiú haverom, beajánlhatlak ha érdekel, még kondizik is, csak néha hülye.
10/19 anonim válasza:
Én 29 éves nőként pont 30as elvált apukát keresnék, de akinek gyerekhez van köze, az legtöbbször megcsalja a feleségét, 40 felé válnak el.. Szingli gyerekmentesekből egy csomó van(tinder budapest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!