Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párok, akiknél lassan alakult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, akiknél lassan alakult ki a szerelem, mennyi idő volt?

Figyelt kérdés
Kifejezetten olyan kapcsolatok érdekelnek, ahol nem első látásra szerelem volt.

2021. ápr. 7. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hónap
2021. ápr. 7. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
pár hét... ha addig nem jött az érzés, nálam már azután nem is alakult ki
2021. ápr. 7. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb mire 1,5 hónap alatt kialakult, szinte vége is lett
2021. ápr. 7. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
A szerelem kb azonnal kialakult, úgy az együtt töltött egy hét alatt. Egy rendezvényen ismerkedtünk meg. De kapcsolat csak fél év múlva lett belőle más, mindenféle külső nehezítő tényező miatt.
2021. ápr. 7. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
3-4 hét
2021. ápr. 7. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha az első látástól számítjuk kb 10 év.

Ha attól ahol elkezdtünk nyitni egymás felé és komolyabban megismerni egymást, akkor 4 hónap.

2021. ápr. 7. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban: egy egyetemi órán csoporttársak voltunk, nem volt szerelem első látásra a részemről. Nem is beszélgettünk igazából. Neki elvileg már akkor is tetszettem, de nem lépett, aztán neten megtalált (akkor épp blogolta, felismert). Elmentünk egy találkozóra kis online beszélgetés után, ott elkezdtem vmit érezni a beszélgetés után, valahogy akkor jött meg az a kisugárzása / alapvetően nehezen nyílok meg embereknek, vele meg olyan könnyen ment a beszélgetés, onnan éreztem, hogy lehet belőle vmi több. A megismerkedésünkhöz képest 1 év telt el, mire összejöttünk.

Olyan más több is volt, hogy adott illető elsőre nem tetszett, és aztán elkezdtem iránta vonzódni, ahogy megismertem, de sztem nekik nem tetszettem és nem kezdeményeztem náluk bizonyos okok miatt (foglalt / egyetemi tanárom stb.)

2021. ápr. 7. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Pár hét, kollégák voltunk egy helyen. Lassan 10 éve együtt és még mindig imádom, úgy érzem, ő is engem :)
2021. ápr. 7. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!