Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27-35 közötti férfiak, melyik a legfontosabb ezek közül, ha tartós kapcsolatot kerestek?
Figyelt kérdés
1. testalkat
2. arc
3. személyiség
Csak egyet, a valóban legfontosabbat válasszátok ki, és indokoljátok is!
2021. ápr. 7. 11:43
1/10 anonim válasza:
nem tudok közöttük rangsorolni. ha bármelyik nem stimmel, bukó a dolog.
3/10 anonim válasza:
Egy választás kevés, ha kettőt lehet, akkor 2 és 3. 🤷♂️
4/10 anonim válasza:
Logikusan....meglátod először az illető arcát ez Tetszik/nem tetszik, ha tetszik mész tovább ---> megnézed az alakját ha tetszik akkro megismered ha nem tetszik akkor nem, ---> ha tetszik arcra és testre is akkor megismered a személyiségét --> és elválik, hogy ez csak szexuálisan lesz jó vagy kívül belül cakkum pakkum kapcsolatra is.
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet rangsorolni, természetesen mind fontos, de számomra például az arca a legfontosabb egy férfinél.
2021. ápr. 7. 12:16
6/10 anonim válasza:
Személyiség, mert nem szexpartnert keresek, de önmagában ez a tulajdonság még édeskevés.
32/F
7/10 anonim válasza:
dolgozzon a lidlben arufeltoltokent. Annal tobbre ugysem vagyhatok
8/10 anonim válasza:
7# tökjó csajokat szoktam látni lidlben árufeltöltőként. :D
Amúgy meg nem mindegy, hogy kinek mi a munkája, ha nem hóhér vagy prosti?
9/10 anonim válasza:
És ha mondjuk körmösként még annyit sem keres mint a Lidl-ben árufeltöltőként? Az jobban hangzik?
10/10 anonim válasza:
Nekem a nő pénztárcája a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!