Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvostanhallgatóval mennyire éri meg randizni?
Azért ők is párra találnak.
Próbáld ki, hisz mit veszítesz vele? Pár hónapon belül lesz szorgalmi időszak is, vizsgaidőszak is, nyári szünet is (remélhetőleg enyhített vagy feloldott korlátozásokkal), így hamar meglátod milyen életük van.
Orvostanhallgató és orvostanhallgató között is van különbség. Első három évben tényleg jobb, ha a tanulás az első, de így is simán megoldható, hogy valaki kapcsolatban legyen, ha szeretne. Nyilván nem az a fajta kapcsolat lesz, ahol 0-24-ben együtt töltitek az időt, de heti pár találkozás simán belefér bárkinél. Személy szerint én nem ilyen kapcsolatot szerettem volna, úgyhogy nem is volt párom ebben az időszakban, de mindenkinek más a fontos.
Negyedév után (pláne a jelenlegi online oktatásos felállásban) kb semmittevés az ember élete, vizsgaidőszakon kívül azért bőven van szabadideje (hacsak nem vállal segédápolói munkát vagy mentőzést egyetem mellett, ami megint csak egyéni döntés).
Egyetemista koromban éltem együtt orvostanhallgatóval. Valóban sokat tanulnak, de tudtunk randizni, később meg az összeköltözéssel sokkal könnyebb lett.
Én is egyetemista voltam, csak másik karon.
Hát ha szimpi akkor mindenképp megér egy próbát, ráadásul legalább értelmesen foglalja le magát :D
Szerintem ez az egy szak van az egyetemen ami tényleg rengeteg erőfeszítést igényel, úgyhogy számítani kell arra, hogy nem sok ideje lesz, főleg a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!