Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van még rám ilyen erős hatással?
Mi lehet az oka, hogy valaki még egy év múlva is olyan hatással legyen rám, hogy ha meglátom, osszeugrik a gyomrom?
Nem jártunk de randiztunk párszor
Volt szex is, de még azt se mondhat ám, hogy amiatt. Persze jó volt, de én már úgy unom ezt
Egyszerűen annyira vonz még, hogy tényleg egy pillantásától meghalok
Más is van így? Ennyi idő után?
Tudom biztos szerelem de igazából van valami plusz amit eddig másnál nem éreztem. Mintha mágnes lenne
Sőt még a fotóját látva is rosszul érzem magam
Azért furcsa mert volt már két hosszú kapcsolatom is több évesek, szerelemmel, volt plátói is, és szexkapcsolat is, De ilyen erősen nem hatott még rám senki
Hú 3 meg 7 év...
3. Köszi most már ez a szám is rá emlékeztet :)
Nem tudom ő miért lett más, bár megfejteném.
Bár azt jelentené, hogy lesz még közünk egymáshoz, mert mikor együtt voltunk, ő is ezt mondta. :(
4. De te még érzel valamit?
Nem lehet, hogy a férjed miatt zavar?
Ezzel a mágnessel 40 éves koromban találkoztam életemben először. Pedig voltam halálosan szerelmes 20 éves koromban is, hajaj, azt hittem, túl se élem. De hogy valaki fizikailag úgy hat rám és én is rá, mint egy mágnes, ilyet sose éltem át korábban, ráadásul ő mondta ki először ezt a mágnes dolgot, váltig állítva, hogy semmit nem érez irántam.
Nekem is eltelt 3 év és biztosan tudom, ha újra látnám, még mindig működne a mágnes. Egyszer, még az elején volt olyan, hogy megláttam őt, nem ismertem fel azonnal, de a gyomrom összeugrott a tekintetétől, én mentem tovább és a következő pillanatban ott állt mellettem. Mindig ez volt, belemászott az aurámba, egy vadidegen ember és nem zavart, sőt...Ezt nem fogom már érezni soha senkivel.
Lehet hogy ő lenne neked az igazid, és emiatt.
Miért nem akarsz vele össze jönni?
Hasonlót érzek én is. A megoldást sajnos nem tudom.
Miért nem jöttök össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!