Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek! Erre hogyan reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Erre hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés
Anno középiskolás évek során biztos volt, hogy egy lúzer gyereket kikosaraztok. Lúzer alatt bántalmazott, félénk, gyámoltalant értek. És azt látnátok, hogy ez a katasztrofális srác, mostanra kikupálódott és jól kinéző, magabiztos férfivá vált.
2021. ápr. 4. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából senkivel nem tartom a kapcsolatot . Azt gondolnám "jól megváltozott ".
2021. ápr. 4. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt ilyen. Sőt, én voltam a lúzer csaj egy túlnyomórészt lány osztályban. Mármint akkor.
2021. ápr. 4. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A barátaimon kívül senkivel nem tartom a kapcsolatot gimnáziumból, így valószínűleg semmit se tudnék róla. Ha mégis meglátnám, maximum hümmögnék egyet és másnapra el is felejteném, mert egyszerűen nem érdekel.
2021. ápr. 4. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a filmekben gyakrabban történik meg mint a válságban:D de ilyen esetben én nem hiszem, hogy érdeklődnek iránta,mert egyrészt ha valakit visszautasítottál akkor ne menj utána, meg nekem az is benne van a pakliban, hogy ritkán gondolom meg magam emberekkel kapcsolatban. Valaki vagy az elejéről fogva beindít valamit bennem, vagy nagy eséllyel sosem fog, és ez elsősorban nem a külső kérdése.
2021. ápr. 4. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A középiskolás éveim alatt egy srácot kosaraztam ki, ő meg pont nem az általad leír kategória volt, hanem az a tipikus "rosszfiú", vagány srác.

Nem szoktam senki lúzernek titulálni, se kimondva, sem magamban, nagyon nem szeretem ezt a kifejezést.

De ha előfordulna, hogy korábban "bántalmazott, félénk, gyámoltalan" férfit (vagy akár nőt) évekkel később úgy látok viszont, hogy pozitív fordulatot vett az élete, előnyére tudott változni, változtatni, akkor annak szívből tudnék örülni, mert elég empatikus vagyok.

Amúgy láttam is ilyenre nem egy példát, már bővel felnőtt fejjel.

2021. ápr. 4. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
Ha érdekli hogy mi másoknak a véleménye róla akkor nagyon messze van a magabiztos férfitól.
2021. ápr. 4. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!