Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez így jogos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így jogos?

Figyelt kérdés
Szóval most dolgozom egészen messze és felajánlottam a barátomnak, hogy találkozhatnánk hét közben, ha eljön hozzám. A munkám miatt max csak két órát tudnánk együtt lenni, neki másfél óra ide az út. Ő azt mondta, hogy eljön ha én állom a benzin árát, mert neki kevés pénze van. Szerintetek?

2021. ápr. 3. 23:44
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Lol
2021. ápr. 3. 23:46
 2/34 anonim ***** válasza:
87%
Komoly férfit választottál. :)
2021. ápr. 3. 23:47
 3/34 A kérdező kommentje:
Kicsit furcsállom ezt
2021. ápr. 3. 23:51
 4/34 A kérdező kommentje:
Nálatok is volt ilyen, hogy valaki csak akkor utazik el hozzátok-még ha messzire is, ha ti álljátok a benzin árát?
2021. ápr. 3. 23:52
 5/34 A kérdező kommentje:
És még ő mondta, hogy mennyi mindent megtesz értem, még ide is elutazik..csak a héten már elkért tőlem 6000 Ft-ot, mikor állítólag felesben fizettük...és akkor még egyszer adjak neki oda annyit
2021. ápr. 3. 23:53
 6/34 anonim ***** válasza:
90%
Ird meg neki, hogy érthetö és méltányos az igénye, de ha dugni is akar akkor a szokásos prosti tarifával számoljon (dugás az dugás!) és elöre perkáljon!
2021. ápr. 3. 23:54
 7/34 anonim ***** válasza:
79%
Megfogtad az isten lábát :D Dehát na, az ilyen pasik keresettek a nők körében.
2021. ápr. 3. 23:54
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha így áll hozzá, akkor megmondanám hogy el se jöjjön. Egy kapcsolatért hajlandónak kell lenni áldozatokat hozni mindkét fél részéről.

Hétvégente találkoztok? Nem lehetne hogy felezitek a benzinpénzt?

2021. ápr. 3. 23:55
 9/34 A kérdező kommentje:
Csak értitek, az a baj, hogy nekem még nincs saját jövedelmem, mert hallgató vagyok, a héten már találkoztunk 1x, és qkkor elvileg felesben fizettük a benzint, odaadtam neki 6500 Ft-ot, holnap megint jönni akar hozzám, de azt mondta hogx csak úgy jön ha én állom az árát mert neki nem éri meg benzinre az itt eltöltött kevés idő
2021. ápr. 3. 23:57
 10/34 A kérdező kommentje:
Holnap valahogy meg akarom neki mondani, hogs ez így nem működik
2021. ápr. 3. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!