Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált fiú - extrovertál lány. Lehet köztük jó párkapcsolat?
Extrovertált lány unatkozna egy ilyen fiú mellett?
Van egy lány aki tetszik, de ő nagyon társasági, bulizós. Én meg pont az ellentéte, nem szeretek sok ember között lenni, meg nincsenek is barátaim.
#3: már boccsk, de ez nem kapcsolat...
Társasági, bulizós lánnyal úgy nem lehetsz együtt, hogy közben otthon ülsz és DOTA-val játszol... Ő arra fog vágyni, hogy vele legyél ezeken az eseményeken, veled együtt élje meg őket. Te meg otthonról csak féltékenység mély gödeit fogod kiaknázni.
5.-nek.
Nem vagyok már gyerek. Tudom mennyit érek, és tudja a barátnőm is.
SOK dolgot megélünk együtt, de nekem a bulizás nem pálya. Fegyver nélkül nem megyek sehová, azzal eleve nem engednek be, vagy ha beengednek eleve nem ihatok. Ezen kívül minden más játszik.
Olyan csaj meg elve nem kell, akinek a szórakozás egyenlő a piálós bulival. Az nem NŐ.
Ez kinek kell? [link]
18 éves voltam, amikor összejöttem az exemmel. Sokat buliztunk anno a barátnőimmel, de sosem ismerkedés céljából mentünk. Voltak, vannak is barátaim, barátnőim, de nem tartom magam "menőnek", nem én vagyok a társaság közepe.
Az exemnek sosem voltak igazán barátai és nem is járt bulizni sosem. Programokat is szinte csak velem csinált, az esetek 99%-ban.
Én nagyon szerettem és örültem is neki, hogy ő "nem olyan mint a többi". Nem a haverok és a piálás körül forgott az élete.
Nagyon sok mindent vele éltem meg. Attól, hogy nem jött el velem hétvégente 1-1 buliba, nagyon is jó páros voltunk. Az évek alatt pedig én is kínőttem a bulizást. Sosem volt ebből fakadó problémánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!