Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aki csajozó gép megtud változni a szerelme kedvéért?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 19:26
1/13 anonim válasza:
Persze, pár hónapig, aztán amint picit enyhül a rózsaszín köd újra előjön a valós jelleme.
2/13 A kérdező kommentje:
Értem
2021. ápr. 1. 19:29
3/13 anonim válasza:
A szerelme egy ideig a szerelme, aztan megint elkapja a gepszij.
4/13 A kérdező kommentje:
Volt tapasztalat is ?
2021. ápr. 1. 19:38
5/13 anonim válasza:
Igen megváltozik, viszont nem a szerelme kedvéért, hanem mert szerelmes lesz, a változás pedig jön magától. Onnantól egy nő létezik, minden eddigi ertelmetlennek, feleslegesnek tűnik. Igen, tapasztalat. 5 év együtt élés , a szerelem nem hagyott alább :) a miénk is úgy indult, hogy miközben 2 nővel járt össze,találkoztunk egy rendezvényen .. ..attól a naptól pedig egyikkel sem találkozott és egy hét után a menyasszonyat is ott hagyta, összeköltöztünk. Házasok vagyunk, közös gyerekkel :)
6/13 A kérdező kommentje:
Az jó ennek örülök
2021. ápr. 1. 20:05
7/13 anonim válasza:
Hát, ha már idősebb, akkor simán el tudom képzelni. Anyám jelenlegi párja régen nagy nőcsábász volt, de mellette teljesen átalakult. Már közös gyerek is van és igazi családapaként viselkedik, engem is saját gyerekeként szeret. Már nőre rá sem néz, sőt. Fél tőle, hogy anya majd lelép. :D Nagyon vicces egyébként, hogy mire nem képes egy ember.
8/13 A kérdező kommentje:
Az jó ez is jó hír 🙂
2021. ápr. 1. 20:59
9/13 anonim válasza:
Az én tapasztalatom alapján 2 ilyen férfivel volt dolgom.Nagyon szerelmes típusok voltak úgymond a tökéletes férfi kívül belül . Mindaddig ameddig lent volt a lila köd.Amikor elillant repült is tovább .Az egyiknek családja lett .Bár nem hagyta el a feleségét csajozik mellette . A másik még mindig szingli közel a 40hez.
10/13 A kérdező kommentje:
Érdekes
2021. ápr. 1. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!