Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek autószerelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek autószerelő férfival vagy ez taszító a számotokra ?

Figyelt kérdés
Most a többi jellemző ne vegyük figyelembe. Mi lehet a hátránya? Mi lehet az előnye?
2021. márc. 31. 11:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra sem értem: ez komolyan hátrány társkeresésnél (= kaptál ilyen visszajelzeseket nőktől?), vagy csak te gondolod azt, hogy a nőket ez biztosan zavarja? Nagyon nem mindegy.

Nálam is van folyóvíz, körömkefe, szappan, stb., és gondolom nem arra vágysz, hogy tetőtől talpig motorolajba pácolva szeretkezz a kedveseddel, vagyis onnantól, hogy kijöttél a fürdőből, pont annyira vagy piszkos, mint egy bankár.

(ráadásul van egy plusz mosógepem használaton kìvül: az erősen szennyezett ruhák sem jelentenek gondot.)

2021. márc. 31. 20:34
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Előny: egy autószerelő???!

Hát ne viccelj már, nagyon király!

Ért a kocsikhoz, a trükkökhöz, a mi-hol kotyog - mikor kell cserélni - mi éri meg, stb.

Hátrány: ha munkamániás és mellé naiv is : 0/24 dolgozik, szívességből...

Nem tudom milyen hátránya lehet. Talán megterhelő fizikailag es ezek a műhelyek sem a legjobban fűtöttek, én emiatt félteném.(#21 vtam)

2021. márc. 31. 20:38
 23/23 anonim ***** válasza:

Férjem autószerelő. Nagyon szexi a retkes munkaruhában. Mondtam is neki.

Egy időben szervizelt, de aztán leépült ez a dolog eléggé. Olyan 3 hetente vállal valamit néha. De a munkahelyén elő lépett. Jól keres. De mindig kérdem tőle, hogy mitől piszkos ha nem végez ott már fizikai munkát. De azt mondja néha lemászik az aknába.

Előnye mindenképp van. Az egész családnak, mindenkinek úgymond. Hátránya? Amikor ingyen szerel, mert az anyjának a valakije aki nekünk senki. Mondom ingyen ne vállalja má, azért mert az anyja ismerőse - az neki egy idegen aki az anyjának segít majd nem neki. Mert akkor itthon is lehetne a szabadidejében, ne ingyen dolgozzon másnak akit nem is ismer! Vagy hátrány amikor hívogatják néha egymás után. Szabadságon voltunk is állandóan csörgött, a munkahelyről keresték örökké. Mondtam neki nyomjad má kifele azt a telefont... Nélküle semmit nem tudnak elintézni ha nincs ott vagy mi.

2021. máj. 15. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!