Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek autószerelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek autószerelő férfival vagy ez taszító a számotokra ?

Figyelt kérdés
Most a többi jellemző ne vegyük figyelembe. Mi lehet a hátránya? Mi lehet az előnye?
2021. márc. 31. 11:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. márc. 31. 13:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
10 A 9-es vagyok és még mindig nem értem a problémát. Valszeg nem is fogom :)
2021. márc. 31. 13:24
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
ugyan olyan mint egy kőműves, festő, asztalos stb, változott a világ és én is megváltoztam ennyi !
2021. márc. 31. 13:42
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
Nyilván koszos kézzel ne nyőljon hozzám, de amúgy simán, nincs ezzel gond. Édesapám is fizikai munkát végzett, ő is gyakran volt koszos, számomra ez nem idegen, sőt.
2021. márc. 31. 14:09
 15/23 anonim ***** válasza:
80%
Simán, és pontosan tudom milyen az autószerelő kéz, apukám is az.
2021. márc. 31. 14:37
 16/23 anonim ***** válasza:

Párom autószerelő, összejöttem vele. :D

Amit én hátránynak érzek: a kosz. Nyilván megmosakszik, megfürdik és a ruháit is mossa, de azért ezeknek nyoma van. Én pl. kicsit irigykedek azokra, akiknek nem kell naponta-kétnaponta kisúrolniuk a kádat és a mosdókagylót. A munkás ruháit szerencsére megoldható, hogy a szüleinél mossa - apukája is autószerelő, így ők már eleve tartanak a garázsban egy kicsit leharcoltabb mosógépet külön erre a célra. Nem szívesen mosnám abban a gépben, amiben a normál ruháinkat. Az előszobánk pedig elég csúnyán néz ki, 1 éve lett kifestve és újak a bútorok, de hát bizony meglátszik, hogy olajos ruhában ér haza és az előszobában veti le.

Félreértés ne essék, ezek szerintem nem megoldhatatlan hű de komoly gondok (ha azok lennének, miért élnék vele, ugyebár), de tapasztalatból én ezeket tudom említeni, mint negatívum. Amúgy nem zavar komolyabban.

Más gond nincs vele, érdekes amit csinál, és egész jó móka a saját kocsinkat együtt bütykölni.

Mondjuk tervez pályát váltani, szóval már nem sokáig élvezzük ennek a munkának az előnyeit/hátrányait. :)

2021. márc. 31. 14:58
 17/23 anonim ***** válasza:
85%

Amennyi pénzt otthagytam már autószerelőnél....Simán!

Legalább valaki megszerelné mindig, mikor valami fura hangot hallok. Xd

2021. márc. 31. 15:11
 18/23 Sunshinedoll ***** válasza:

Apukám autószerelő, tudod mennyi szervízköltséget megspóroltam? <3

Ezt a piszkoskezes dolgot nem értem, gondolom szoktál mosakodni?

2021. márc. 31. 17:26
 19/23 A kérdező kommentje:
18 Persze de nyilván más egy fizikai munkás keze aki napi szinten olajos stb mint aki csak a szgép előtt ül.
2021. márc. 31. 19:17
 20/23 Sunshinedoll ***** válasza:
#18 jó nyilván, de nekem ezzel speciel nincs bajom, addig, amíg nem piszkos körömmel nyúl a nunimhoz az ember.
2021. márc. 31. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!