Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire vagytok őszinték a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok őszinték a párotokhoz? Mindent tudtok egymásról? Én mindent elmesélek pasimnak. Őszinteség fontos. Kíváncsi vagyok ti h vagytok ezzel. 23N

Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 00:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
98%ban tud rólam mindent. A legsötétebb gondolataimat nem mondom el.
2021. márc. 28. 01:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindennel traktálni, de azert azt mondom, fontos az őszinteség.
2021. márc. 28. 01:10
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Mindent tudok róla, és nem nagyon van olyan amit nem tud rólam, még akkor is elmondok valamit ha biztosan rossz lesz neki hallani, de ezért is van velem mert biztonságosnak érzi hogy soha nem hazudok. Összesen talán 1-2 dolog lehet amiről egyelőre nem tud, de eljön az ideje hogy azt is elmondjam, és közösen megoldást találjunk.
2021. márc. 28. 01:21
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Férfi vagyok. A nők 99.9%-a képes bármilyen kis apróságból problémát generálni. Ha nem vagyok elég férfias, keresnek mást. Természetesen nem mondok el mindent.
2021. márc. 28. 01:54
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Amig nem tudom miket gondol rolam milyen előitéletei vannak, mik miatt néz le mikkel vàgom el magam nàla,baddig sötét részletekrol nem tud. Plane amog azt sem tudom visszaèlne e vele, később rám olvasná e, stb

Általában nem egy szerencsés dolog magunkat lejáratni a másik szemében. Kapcsolatban sem.

Plusz a múlt az múlt. Nem tartom jogosnak a jelenben bűnhődni miatta mikozben a jelenben tiszta lapot kaptál.

2021. márc. 28. 06:50
 6/14 anonim ***** válasza:
*addig...amíg
2021. márc. 28. 06:51
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Regen amikor naiv voltam mindent elmondtam az exeimnek. Most csak azt mondom el amirol kerdeznek :)
2021. márc. 28. 07:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem mondok el mindent a páromnak, csak azt, ami érdekli.

Szerintem nagy különbség van az untatás, a pszichológiai segítségnyújtás és az őszinteség között.

És nem gondolom, hogy a "kövér vagyok?" kérdésre a többség őszinte választ várna.

2021. márc. 28. 08:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Dehogyis! Az kéne még...
2021. márc. 28. 08:20
 10/14 anonim ***** válasza:

Én teljesen őszinte vagyok, egy nyitott könyv.

Tudom hogy ő nem.

Fáj is.

2021. márc. 28. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!