Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nezi mindig a napomat?
Hihetetlen amit csinal.
10 eve ismerem, ebbol 3,5 evig kavartunk megszakitasokkal. Azota en elvaltam, van gyerekem.
Eloszor 2 evig kavartunk, mindig mentem hozza, beszelgettunk, rengeteget csokoloztunk, de 2 ev alatt ha 5x szexeltunk, en akkor lettem szerelmes. Neki parja volt, eleg zuros kapcsolat. Akkor el is mondta neki, h en vagyok, de csak baratok vagyunk es nem tud elszakitani minket. Na ettol hanyatt vagtam magam akkor.
Aztan osszevesztunk 1 ev mulva, 6 ev no kommunikacio utan megint kavartunk egy evig, eleg bensoseges volt de itt mar a szex volt a lenyeg. Sokszor beszeltuk mi lenne ha egyutt lennenk, de nem tudtuk elkepzelni egyutt, olyan jo volt az ugy ahogy volt, foleg hogy mas lanyokat is dongetett, elfogadtam, nem is mindig a szex miatt mentem, csak hogy vele legyek kicsit. Annak is vege lett, neki lett parja, en meg meguntam ezt az egesz kinlodast. 1 ev utan osszefutottunk, azt mondta parja van es osszekoltoznek, hu mondom az szuper, sok boldogsagot kivanok, mosolyogtam, es elsetaltam. Nem reg kezdte, h barmit kiteszek a napomhoz oleles, like, sziv... ha kiteszem a labam a kuszobon mindig osszefutunk, rohadt karma. Valahol ugy erzem kotodne hozzam de a farka es az esze nem engedi, mert tuti hogy most is felremegy, szar gyerekkora es a no csalad ilyenne tette.
De engem miert nem hagy beken vegre? Miert szivecskezik meg oleles? Minden egyes rohadt napomnal. Nyilvan nem neki teszem ki. Kavarok egy sraccal, neki celoznam a kepeket, de igy hogy bezavar ezzel eleg nehez nem gondolni a regi szep idokre
Állítsd be, hogy ne lássa a napod!
N
Szerintem is töröld, ha már úgy sem akarsz semmit.
Külömben vissza vissza fog térni, Te döntésed hogy hagyod e, ehhez is két ember kell.
Na vajon miért?
Leírom neked azt, amit szeretnél olvasni: rájött, hogy te vagy számára az igazi, későn kapcsolt, hogy szerelmes beléd, csak fél közeledni, mert szegénykének szörnyű volt a gyerekkora, meg a szemét nők is csak kihasználták, ja és annyira jótét lélek, hogy a mostani párját nem hagyná el, inkább ő áldozza fel a boldogságát.
Most pedig leírom a valóságot: egy felszínes, senkivel és semmivel nem törődő sz.r alak, aki csak kihasználja a nőket, és most ezzel a módszerrel próbál közeledni a volt szeretőjéhez, mert tudja, hogy lassú víz partot mos, és előbb-utóbb visszaédesgeti magához. A kérdésed alapján egyértelmű, hogy nem közömbös számodra, és rajta pörög az agyad, szóval nyilvánvalóan sikerrel is fog járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!