Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert nezi mindig a napomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nezi mindig a napomat?

Figyelt kérdés

Hihetetlen amit csinal.

10 eve ismerem, ebbol 3,5 evig kavartunk megszakitasokkal. Azota en elvaltam, van gyerekem.

Eloszor 2 evig kavartunk, mindig mentem hozza, beszelgettunk, rengeteget csokoloztunk, de 2 ev alatt ha 5x szexeltunk, en akkor lettem szerelmes. Neki parja volt, eleg zuros kapcsolat. Akkor el is mondta neki, h en vagyok, de csak baratok vagyunk es nem tud elszakitani minket. Na ettol hanyatt vagtam magam akkor.

Aztan osszevesztunk 1 ev mulva, 6 ev no kommunikacio utan megint kavartunk egy evig, eleg bensoseges volt de itt mar a szex volt a lenyeg. Sokszor beszeltuk mi lenne ha egyutt lennenk, de nem tudtuk elkepzelni egyutt, olyan jo volt az ugy ahogy volt, foleg hogy mas lanyokat is dongetett, elfogadtam, nem is mindig a szex miatt mentem, csak hogy vele legyek kicsit. Annak is vege lett, neki lett parja, en meg meguntam ezt az egesz kinlodast. 1 ev utan osszefutottunk, azt mondta parja van es osszekoltoznek, hu mondom az szuper, sok boldogsagot kivanok, mosolyogtam, es elsetaltam. Nem reg kezdte, h barmit kiteszek a napomhoz oleles, like, sziv... ha kiteszem a labam a kuszobon mindig osszefutunk, rohadt karma. Valahol ugy erzem kotodne hozzam de a farka es az esze nem engedi, mert tuti hogy most is felremegy, szar gyerekkora es a no csalad ilyenne tette.

De engem miert nem hagy beken vegre? Miert szivecskezik meg oleles? Minden egyes rohadt napomnal. Nyilvan nem neki teszem ki. Kavarok egy sraccal, neki celoznam a kepeket, de igy hogy bezavar ezzel eleg nehez nem gondolni a regi szep idokre

2021. márc. 26. 08:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Állítsd be, hogy ne lássa a napod!

N

2021. márc. 26. 08:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert megint ellőne benned pár patront, te meg könnyen adod magad. Jöhet az álfelháborodás, de ha nem így lenne már rég letiltottad volna.
2021. márc. 26. 08:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban zavar letiltod és gond egy szál se. Addig meg csak hízlalja a májad, hogy még mindig akar valamit.
2021. márc. 26. 08:45
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is töröld, ha már úgy sem akarsz semmit.

Külömben vissza vissza fog térni, Te döntésed hogy hagyod e, ehhez is két ember kell.

2021. márc. 26. 08:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Régi szép idők... hogy kihasznált? :D Istenem. Egyébként egyetértek, jönne kicsit kihasználni, neked meg tetszik a helyzet, emiatt nem tiltod.
2021. márc. 26. 09:13
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Na vajon miért?

Leírom neked azt, amit szeretnél olvasni: rájött, hogy te vagy számára az igazi, későn kapcsolt, hogy szerelmes beléd, csak fél közeledni, mert szegénykének szörnyű volt a gyerekkora, meg a szemét nők is csak kihasználták, ja és annyira jótét lélek, hogy a mostani párját nem hagyná el, inkább ő áldozza fel a boldogságát.

Most pedig leírom a valóságot: egy felszínes, senkivel és semmivel nem törődő sz.r alak, aki csak kihasználja a nőket, és most ezzel a módszerrel próbál közeledni a volt szeretőjéhez, mert tudja, hogy lassú víz partot mos, és előbb-utóbb visszaédesgeti magához. A kérdésed alapján egyértelmű, hogy nem közömbös számodra, és rajta pörög az agyad, szóval nyilvánvalóan sikerrel is fog járni.

2021. márc. 26. 09:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem zavar, ha valaki olyan megnézi a napom, akkor beállítom, hogy ne lássa és ennyi, vagy szimplán lesz*rom és még a reagálást se nézem meg. 🤷🏼‍♀️
2021. márc. 26. 09:24
 8/17 A kérdező kommentje:
De hol kell ezt beallitani?
2021. márc. 26. 09:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem kozombos de leszarom, sokszor megbantott, mar nem engedem magam h elcsabuljak, csak jo lenne tudni mi a szart akar tolem ennyi ido utan is? Vegig kefelte mar a varost
2021. márc. 26. 09:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Megvan, el tudtam rejteni.
2021. márc. 26. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!