Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire működne, ha egy munkahelyen dolgozunk?
Figyelt kérdés
Új munkahelyem van és megtetszett egy férfi kollégám....
Nincs benn sokat, mert külső fizikai munkát végez én pedig irodán dolgozom, de Ő is elég központi ember...
Szerintetek mükődhetne a dolog? Vagy házinyúlra nem lövünk vagy mi?:D
26N
2021. márc. 23. 13:26
1/5 anonim válasza:
Nővéremék pont így ismerkedtek meg, ő irodán volt, a (most már) sógorom pedig külsős. 20 éve együtt vannak, igaz, már mindketten másik cégnél ☺
2/5 anonim válasza:
Mi is így ismerkedtünk meg, én irodán, ő műhelyben, azóta már házasok vagyunk, sok-sok éve :)
3/5 anonim válasza:
Mi is így ismerkedtünk meg, 3 éve együtt :)
4/5 anonim válasza:
Nálunk fordított volt a sorrend, előbb lettünk házasok, aztán kollégák. Másik részlegen dolgozunk, működik. Ha a munkahely etikai kódexe nem tiltja és nem vagytok közvetlen munkakapcsolatban, meg lehet próbálni. Sokan ismerkednek meg munkahelyen.
5/5 anonim válasza:
4-es vagyok. Mivel új munkahelyről van szó, inkább várnék vele. Ne az legyen rólam az első benyomás, hogy rögtön ismerkedek párkapcsolati céllal. Ilyenkor sok az újdonság, a tanulnivaló, elvileg leköti az embert a munkafolyamatok megismerése és a beilleszkedés. Szerintem nem vet jó fényt egy új munkaerőre, ha van ideje és energiája párkapcsolatot építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!