Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokáig kedves, aranyos volt velem és komolyan tervezett velem de nem lehetünk együtt. Elkezdett velem bunkózni, nem érdekli amit mondok. Mi lehet ennek az oka?
Nem jött össze a kapcsolat, nem utasítottam vissza.
Mindig jeleztem hogy szeretnék vele lenni.
Azonban egy ideje mióta elmondtam érzelmeimet elkezdett bunkózni velem meg lerázott sokszor.
Aztán másik pillanatban keresett meg kedves volt velem és sokat foglalkozott velem.
Utána megint bunkó volt.
Most már úgy érzem csak simán nem érdekli amit mondok és bunkóan válaszol a pasi.
Huha itt van mindenféle válasz.
Ebben most így elég nehéz kiigazodni....
11
Szerintem azért is van ennyiféle válasz, mert nem igazán írtad le érthetően, egyértelműen a helyzetet. Például nem derül ki, hogy miért "nem lehettek együtt", ha ő is komolyan tervezett veled, és te is "jelezted", hogy szeretnél vele lenni, nem utasítottad el.
Nem túl sok a konkrétum a leírtakban, ami alapján hasznos választ lehetne neked írni.
Értem.
Távolság miatt nem jöttünk össze.
Ő sem tudna és én sem tudnék távkapcsolatban élni.
Elmondása szerint a távolság miatt nem lehet kapcsolat közöttünk.
Közben van hogy kedves, figyelmes velem szemben és ha úgy van elég sokat foglalkozik velem.
Máskor pedig teljesen érdektelenséget mutat felém, bunkó és volt olyan időszak is mikor lerázott.
Most inkább csak bunkó stílusban válaszol.
De ahhoz képest hogy írok neki mindig reagál valamit.
Meg elég hamar szokott reagálni.
Csak nem tudom hogy miért ilyen bunkó stílusban teszi.
Ezelőtt nem volt ilyen velem.
Én volt hogy összejöttem egy kedves, szimpatikus sráccal akivel minden működött. Még mielőtt összejöttünk volna, majd egy éve ismertük egymást, csak pozitív élményeim voltak vele kapcsolatban.
Nna, egy hónap után elkezdett bunkózni, teljesen kifordul, az addig általam ismert önmagából.
Kérdeztem hogy ez meg mi? Mert hogy ezt én nem tolerálom, és nem tettem semmit hogy ezt kapjam.
Ja, hát ő azt tanulta, hogy a nők azt szeretik ha a férfiak bunkók, és a tapasztalata is az, hogy ha kedves és figyelmes volt visszautasították, de amint bunkó lett, akadtak rá a csajok.
Mondtam hogy velem ezt ne játssza, visszataszító.
Nem mondom hogy a csávó is tuti ezért csinálja, csak gondoltam megosztom, hogy velem történt ilyen.
Hát őszintén hogyha nem tudunk együtt lenni akkor nem értem miért is bunkózik velem.
Eddig kedves volt.
Nem feküdtünk le, szóval tényleg nem tudom miért viselkedhet így.
Szerintetek még lehetnek felém érzései ha ilyen velem?
Lehet azt szeretné, ha érzelmileg eltávolodnál tőle és ezért viselkedik így.
Idegenként, egyikőtöket sem ismerve csak feltételezni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!