Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlotok egy 3. hónapi meglepetésre egy kapcsolatban?
Milyen nemű vagy, melyik korosztályba tartoztok?
Ha romantikusabb típusúak vagytok, akkor gyertyafényes vacsi, ha nő vagy akkor emellé mehet egy szexi fehérnemű is. Vagy menjetek el kirándulni egy erdőbe, hegyet mászni, valamelyik gyönyörű magyarországi tóhoz esetleg...
Az a baj, hogy végső soron úgyis te ismered önmagadat és a párodat, mi maximum a saját kapcsolatainkból tudunk kiindulni.
De például, ha szentimentálisak akartok lenni egy kicsit, akkor csináltass közös fotóalbumot, közös képes párnát, valami szívecskés bögrét, satöbbi.
Ha nem vágytok semmi ilyen romantikusabb dologra, akkor pedig egy alapos szexmaraton (masszázsolajjal, plusz síkosítóval meg minden jóval ami eszetekbe juthat), 50 centis pizza és egy hétvégét eltölteni közösen. 😝
#2 vagyok
Igaza van annak, aki ezen a kérdésen csodálkozik, szerintem is kicsit fura a 3. hónapfordulót megünnepelni, ugyanakkor szerintem itt inkább arról lehet szó, hogy a kérdező amúgy is szívesen lepné meg a párját valamivel és ezt a hónapfordulót jó indoknak érzi rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!