Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hónapnyi kapcsolat után milyen névnapi meglepetéssel készüljek férfi részére?
Lesz szex minden bizonnyal 😄 de persze ez se rossz tanács. Majd kötök magamra egy masnit is 😄
Másodiknak, pedig örülök hogy írtad az alkoholt, arra gondoltam én is első sorban, mert előtte lévő nap az ő családjánál leszünk egész nap, anyukája pedig cukrász, lesz bőven sütemény, nem akarok vele háborút indítani, nem tudom hogy venné a lelke ha én is neki állnék sütni, jobb még a lelki békesség. Úgyhogy eddig az ital a nyerő 🙃
Alkohol??
Akkor hogy fogja vezetni az X5m-t?? 🤣
Férfiként mondom hogy kevés lesz az az ebéd.. Vegyél neki valamit.. Vagy egy egyedi póló amire mindig emlékezni fog...
Egy üveg bor szerintem belefér. Végül is ő is kapott névnapjára egy virágcsokrot.
Amit 7-es írt, azzal én se értek egyet.
Kedves 7es 2 hónap után én se vágyok egy olyan ajándékra amire mindig emlékeznék, az majd később.
Kedves 8as, de ezek korai dolgok, de mint írtam engem is meglepett névnapomon egy virágcsokorral, ezért úgy hiszem illetlenség lenne, ha én nem viszonoznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!