Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a fejében?
Volt egy párom, aki állítólag már nem akart velem lenni, de:
- rólam fantáziál, megvannak a régi képeim is, amin én is meglepődtem, de szemléltette...állítólag én leszek örökre a nr1..
- érdekli hogy vagyok, mi van velem, jóban akar lenni velem
- ha bármi pozitív, vagy negatív dolog történik vele, még mindig én vagyok az első, akivel közli
- folyton utal arra, hogy én ismerem csak őt igazán, stb.
Most jön a csavar, ő már nincs egyedül. Amikor megkérdezem tőle ezeket a dolgokat, hogy mégis mi volt a gond, ha vágyik a társaságomra, meg úgy mindenemre, akkor annyit mond, hogy nem tudja, elrontotta...
Egyébként én szakítottam, mert képbejött a másik nála.
Szerintetek érez még valamit, vagy csak szórakozik?
Én nem akarom tönkretenni az új kapcsolatot, úgyhogy inkább lezártam vele a beszélgetést, miután kiderült, hogy nem csak dumcsizni akarna, hanem mást is.. Szerintem ez nem korrekt, és nem szeretnék ebben részt venni.
De mégis érdekelne, hogy vajon érezhet-e még valamit, csak nem lép, mert én nem várom vissza, vagy mi lehet benne?
Én csak azt nem értem, ha ez igaz, akkor miért nem voltam elég..
Igen, elrontotta, innen nekem már nincs visszaút. De ezt valahogyan nem értem.
Az a baj, hogy ameddig kőkeményen ki nem zárod az életedből, addig te sem fogsz továbblépni.
Én is voltam hasonló helyzetben, bár mi hivatalosan sosem voltunk egy pár. Mindig hozzám fordult, ha valami történt. Ha rosszul volt, engem hívott át magához. Minden nap keresett, ha más nem, legalább pár mondatot írt. Azt mondta, ilyen jókat sosem beszèlt senkivel és nem is fog szerinte. Panaszkodott az új kapcsolatáról, egyebekben igyekezett nem szóba hozni azt. Mindent tudtam róla. DE! Nem voltam neki elég soha.
Engedd el
F
Értem. Hát kicsit más, mert mi voltunk együtt, jó pár évet.
Persze, próbálom kizárni, illetve már meg is tettem, csak azért mégis csak fáj még egy kicsit, mert én szerettem őt és vele terveztem, ezt viszont ő rontotta el, szóval innen már nincs visszaút számomra.
En is bokolok az exeknek neha. Mert ertékelem a korabbi dolgokat benne ma is.
Ettol még viszont ugyanugy nem akarok az égvilágon semmit toluk. CSAK tisztelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!