Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudom, hogy mit érez irántam?
Figyelt kérdés
Van egy férfi kollégám, idősebb nálam pàr évvel, én huszon..., ő harminc... Nagyon régóta úgy érzem, hogy tetszem neki, én pedig már teljesen belebolondultam, mondhatni beleszerettem. Tesz apróbb jelzéseket, de azok sem egyértelműek, simán betudható átlagos kollegális közeledésnek vagy szimpla udvariasságnak. Én is próbáltam már többször jelezni felé, de már fél éve húzódik és nagyon nehéz így minden nap. Elég visszahúzódó férfi, nem egy tipikus határozott valaki, aki tudja mit akar és teszi a dolgát. Kezdeményeznem kéne vagy ennyi idős korban, ha akarna valamit, már lépett volna? Miből tudhatnám meg, mit érez irántam? Én úgy gondolom, ezt érzi az ember.. ha valaki máshogy viszonyul hozzá.. de ezzel nem vagyok előrébb..Félek, ha én kezdeményezek és kiderül, félreértettem mindent, akkor kínos lesz minden nap találkozni vele a munkahelyünkön.2021. márc. 20. 08:37
1/5 anonim válasza:
Pár kérdéssel alattad vagyok, szintén munkahelyi dolog. Én kimutattam, mondtam, hogy tetszik, és sajnis nem igazán volt vevő rá, plusz párja is van. Most próbálnék nem elsüllyedni szégyentől és közömbös lenni. Pedig én is biztos voltam benne, hogy bejövök neki. :(
2/5 anonim válasza:
Vedd fel facebookon, irj ra beszelgess vele. Ha visszahuzodo o nem fog lepni, neked kell
3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, hogyan mondtad el neki? Most hogyan viszonyul hozzád? Idegenkedik veled?
2021. márc. 20. 09:03
4/5 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, beszélgettünk már Facebookon, ebből kb. 2x írt ő magától.
2021. márc. 20. 09:04
5/5 anonim válasza:
Naa, akkor te jobban állsz. Nekem sosem írt magától.
Én próbáltam kerülni, pedig addig elvoltunk amúgy, csakhogy nem volt semmi, inkább kerültem, amit furcsának talált, rákérdezett én meg mondtam neki, hogy túl sokat gondolok rá (ezt a feldobott labdát egy hülye is megérti). Konkrétan semmit nem mondott rá, csak vigyorgott. Nyilván nem akar megbántani a konkrét nemmel, az egójának hízeleg.
Egy picit talán távolságtartóbb, mint eddig, de keresi a tekintetem, köszönünk, mosolygunk, én nem tudom, hogy hogyan verjem ki azt a gondolatot a fejemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!