Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek , hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek , hogy egy nő megszeressen engem? 28f vagyok és még egy csók se csattant el sose.

Figyelt kérdés
Vagy legyek más mint aki vagyok?
2021. márc. 19. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Legyél jóképű.
2021. márc. 19. 18:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Az vagyok csak mentálisan nem vagyok toppon
2021. márc. 19. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Hát az pont elég.
2021. márc. 19. 19:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Mit tegyek?
2021. márc. 19. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Járj szakemberhez ha úgy érzed nem vagy jól mentálisan. Szeresd magad, és más is szeretni fog. :)
2021. márc. 20. 13:50
 6/8 anonim ***** válasza:

"Szeresd magad, és más is szeretni fog"

Hagyjuk már ezt a f@szságot, nem így működik. (tapasztalat)

2021. márc. 20. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor mit mondtam volna neki? Hogy legyen jóképű mint fent irták? Ha van önbizalma értékeli magát az meglátszik rajta. Én is hülyeségnek tartottam de aztán láttam mennyire vonzónak találják azt ha valaki magabiztos.. azt sem kell tulzásba vinni persze.. és nemis arra gondolok hogy kb szerelmes legyen magába..
2021. márc. 20. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 igen, a jó megjelenés fontosabb.
2021. márc. 20. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!