Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért tetszik, ha tudom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszik, ha tudom hogy van felesége, és emiatt sose akarnék tőle semmit? 22L

Figyelt kérdés
Ő 27 éves tavaly nősült. Szolnokon egy kisboltba hoz árút oda ahol dolgozom. Mikor padlón voltam önbizalom kapcsán másoktól hallottam, hogy szerinte milyen szép vagyok, mindíg mondta másoknak. Mindenkinek tetszett borostás stb.. Rá 1 hétre megnősült, de csak kérdezett másoktól amikor jött. Ahogy láttam a csajjal kb 9 éve együtt vannak, de tavaly vette el, nemtudom megunhatta..? , hogy tetszetek így ennyire valakinek aki nős? Nekem meg bűntudatom van pedig nemis csináltam semmit és nemis akarok. Csak szimplán jól esik

2021. márc. 18. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

Ez egy érzés, amiről nem tehetsz, ösztönösen vonzó az, akiről tudod, hogy más számára kívánatos.

Tudom, nem volt szép tőlem, de régebben szórakoztam ezzel, hogy neten megismert csajoknak "bevallottam", hogy házas vagyok (miközben természetesen nem voltam az), és kíváncsi voltam a reakcióra. Ami meglepő volt,bár a többség először rögtön elküldött melegebb éghajlatra, de aztán többen mégis újra rámírtak és ettől csak még jobban meg akartak ismerni. Szignifikánsan nagyobb sikerem volt akkor, mint azóta, hogy nyílt lapokkal játszom, bár tény, hogy elég hamar belefáradtam a sok hazudozásba, így összességében jobban érzem magam most, még ha kevésbé partiképes is az őszinteség.

2021. márc. 18. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazad van, sajnos igaz a mondás hogy a “tiltott gyümölcs a legédesebb” de tisztelem annyira a feleségét, hogy nem mutatom ki hogy kicsit nekem is tetszik
2021. márc. 18. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

Tetszhetsz neki egy d*gás elejéig”...

nőként mondom.

2021. márc. 19. 00:36
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen van, ezzel nincs semmi baj.
2021. márc. 19. 00:43
 5/8 A kérdező kommentje:
3. Te is voltál hasonló helyzetben?
2021. márc. 19. 07:05
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
Persze, elég sokszor sajnos, elkövetheted ezt a hibát, amit én is, de teljesen felesleges, ha igazàn komolyak a szándékai akkor éreztette volna veled, tettel, mint pl a feleségével, de neked csak szép” szavakat” mondott. És ez édeskevés, nem csak nős embernél, bárkinél.
2021. márc. 19. 07:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen csak attól tartok, nehogy majd bekattanjon nálam valami amit megfogok bánni.. tanácstalan vagyok, mert sose voltam ilyen helyzetben.. remélem nemis leszek többet és ez is elmúlik.
2021. márc. 19. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi kilenc éve együtt van egy csajjal, akkor igencsak keresgéli a potyad.gás lehetőségét...
2021. márc. 21. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!